Αναζήτηση
Τζέιμς Μάρτιν: Γαλλική γαστρονομία - iShow.gr
Τζέιμς Μάρτιν: Γαλλική γαστρονομία
Η πρώτη στάση του σεφ Τζέιμς Μάρτιν στη γαλλική περιπέτειά του τον οδηγεί πίσω στον τόπο όπου ενέπνευσε το πάθος του για το φαγητό: το Σεν Εμιλιόν. Επισκέπτεται το θρυλικό Cheval Blanc για να μαγειρέψει και να δοκιμάσει κρασί. Παραγωγή: Βρετανία
Ξεκινά από το ιστορικό Καρκασόν, όπου μαζί με ένα πλήθος τουριστών βλέπει τα αξιοθέατα και κάνει ψώνια. Φτιάχνει ένα απολαυστικό μαγειρευτό ψάρι στις όχθες του καναλιού. Παραγωγή: Βρετανία
Ο σεφ Τζέιμς Μάρτιν επισκέπτεται το Λανγκντόκ, που είναι διάσημο για τα κρασιά και το πλούσιο πιάτο με κρέατα, το κασουλέ. Παραγωγή: Βρετανία
Οι περιπέτειες του Τζέιμς Μάρτιν στη Γαλλία τον φέρνουν στη γραφική Σαράντ. Ξεκινάει το ταξίδι του στην καρδιά της περιοχής Κονιάκ. Χρησιμοποιεί το κονιάκ για το πρώτο του πιάτο στη φύση. Παραγωγή: Βρετανία
Ο Τζέιμς επισκέπτεται μια περιοχή γνωστή για την πλούσια κουζίνα της, τους θαμμένους θησαυρούς και την αγάπη για την πάπια, τη Δορδόνη! Αφού επισκέπτεται την αγορά για να βρει συστατικά, φτιάχνει μια υπέροχη καλοκαιρινή πουτίγκα. Παραγωγή: Βρετανία
Ο Σεφ πηγαίνει στη Λιόν, εκεί όπου η διάσημη αγορά προσφέρει την έμπνευση που χρειάζεται μια σαλάτα με μπέικον. Έπειτα, επισκέπτεται ένα από τα πολλά εστιατόρια με αστέρι Μισελέν. Παραγωγή: Βρετανία
Η περιπέτεια του σεφ Τζέιμς Μάρτιν τον οδηγεί στην όμορφη πόλη της λίμνης όπου, περπατώντας στην αγορά, βρίσκει υλικά για το πρώτο του πιάτο, μπαρμπούνι με σος ντομάτας.
Το ταξίδι του Τζέιμς τον οδηγεί στο . Ο αγρότης της περιοχής, Ματιέ Τισό, ξεναγεί τον Τζέιμς στον υπέροχο οπωρώνα του και ο Τζέιμς ψήνει πάπια με ένα πικάντικο τσάτνεϊ από μήλα και αχλάδια, χρησιμοποιώντας φρούτα από τον οπωρώνα.
Σε αυτό το σκέλος της γαλλικής περιπέτειάς του, ο σεφ Τζέιμς Μάρτιν κατευθύνεται στην , πατρίδα ενός από τα διασημότερα υλικά της Γαλλίας: του κοτόπουλο μπρες.
Ο σεφ Τζέιμς Μάρτιν συνεχίζει τη γαλλική περιπέτειά του στη . Έναν νομό διάσημο για τα κρασιά και σιναποχώραφά του. O Τζέιμς μαγειρεύει χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα της περιοχής και κάνει μοσχαράκι με σάλτσα μουστάρδας.
Το ταξίδι του Τζέιμς στη τον οδηγεί στο . Τιμά το στιλ του και μαγειρεύει επάνω σε γιοτ, εκμεταλλευόμενος τα τοπικά θαλασσινά, με τη μέθοδο enpapillotte.
Το ταξίδι του Τζέιμς στη Γαλλία τον φέρνει στο πολύβουο λιμάνι της Μασσαλίας, στην Προβηγκία. Αφού εξερευνά κάθε επιλογή, αγοράζει λαβράκι για να το ψήσει δίπλα στο νερό. Παραγωγή: Βρετανία
Η περιπέτεια του Τζέιμς τον οδηγεί στο Καμάργκ. Ξεκινάει το ταξίδι του σε μια φάρμα, όπου μαθαίνει για τους ταύρους του Καμάργκ. Μαγειρεύει ψητό ψάρι με τσάτνεϊ από κολοκύθα. Παραγωγή: Βρετανία
Η γαλλική περιπέτεια του Τζέιμς τον οδηγεί στην Άρλ, μια πόλη με τη μεγαλύτερη αγορά στην Προβηγκία, όπου εκεί μαγειρεύει χριστόψαρο με ντομάτες, κολοκυθάκια και αχιβάδες. Παραγωγή: Βρετανία
Το ταξίδι του Τζέιμς τον φέρνει στο δεύτερο σπίτι τού αγαπημένου του σεφ Κιθ Φλόιντ. Αγοράζοντας προϊόντα από την πλωτή του αγορά και ένα καπέλο α λα Φλόιντ, ο Τζέιμς μαγειρεύει ροδάκινα pain perdu κάτω από το φως του ήλιου. Παραγωγή: Βρετανία
Η περιπέτεια του Τζέιμς τον φέρνει στην ιστορική γέφυρα Πήγασος. Ο Τζέιμς στήνει την κινητή του κουζίνα σε έναν από τους πολλούς οπωρώνες της περιοχής που φτιάχνουν Calvados, για να φτιάξει ένα πιάτο με αγκινάρες και σάλτσα ολαντέζ.
Ο Τζέιμς φτάνει στους κήπους του Κλοντ Μονέ στο Ζιβερνί και στήνει την κουζίνα του εκεί κοντά, για να μαγειρέψει ένα πεντανόστιμο καβούρι με κόκκινο φύκι. Παραγωγή: Βρετανία
Ο Τζέιμς φτάνει σε μία από τις πιο αγαπημένες του πόλεις στον κόσμο, το Παρίσι. Mαγειρεύει κοτόπουλο με μανιτάρια με υλικά κατευθείαν από τις παλέτες και στήθη πάπιας με τουρσί λαχανικών και σος τσίλι. Παραγωγή: Βρετανία
Ο Τζέιμς φτάνει στο χρυσό παλάτι των Βερσαλλιών, ένα αχανές βασιλικό κυνηγετικό περίπτερο με φανταστική αρχιτεκτονική. Ένα υπέροχο μέρος με μια υπέροχη αγορά, όπου ο Τζέιμς ψωνίζει υλικά για το πρώτο του πιάτο: γλώσσα Βερονίκ. Παραγωγή: Βρετανία
Στο τέλος της περιπέτειάς του στη Γαλλία, ο Τζέιμς φτάνει στο Δάσος της Βουλώνης, ένα πανέμορφο πάρκο στα περίχωρα του Παρισιού. Ο Τζέιμς μαγειρεύει δύο ελκυστικά πιάτα - πράσα βινεγκρέτ με σολομό και χοιρινά παϊδάκια με μια ρατατούι. Παραγωγή: Βρετανία
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551