Αναζήτηση
Ιατρικές υποθέσεις - iShow.gr
Ιατρικές υποθέσεις
Σειρά
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Σειρά μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2004.
Διάρκεια
45'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
O Χάουζ και η Κάντι διερευνούν τις επιπτώσεις των συναισθημάτων τους καθώς η ιατρική ομάδα προσπαθεί να θεραπεύσει τον ασθενή γιατρό συνάδελφό τους και ανακαλύπτουν ότι η κατάστασή του είναι πιο σοβαρή και κρίσιμη από ότι αρχικά είχαν υποπτευθεί.
Ένα φαινομενικά υγιές 14χρονο κορίτσι, η Ντέλα, καταρρέει ξαφνικά κατά τη διάρκεια αγώνων επίδειξης skateboard. Ο Χάουζ και η ομάδα του πασχίζουν να κάνουν διάγνωση και να καθησυχάσουν τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ήδη έχουν να αντιμετωπίσουν την ανίατη ασθένεια του γιου τους.
Όταν η Άλις, συγγραφέας μιας δημοφιλούς σειράς παιδικών βιβλίων, έχει ένα ανεξήγητο επιληπτικό επεισόδιο ενώ αποπειράται να αυτοκτονήσει, η ομάδα του νοσοκομείου καλείται να αντιμετωπίσει τα αίτια τόσο της σωματικής κατάπτωσης της γυναίκας, όσο και της ψυχολογικής αστάθειας.
Όταν μια ασθενής, η Μάργκαρετ Μακ Φέρσον, εισάγεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρά, επαναλαμβανόμενα και ανεξέλεγκτα περιστατικά ναυτίας, ο Χάουζ και η ομάδα του κάνουν κάποιες απρόσμενες αποκαλύψεις σχετικά με τα στοιχεία της ταυτότητάς της.
Ένα νεογέννητο παρουσιάζει ανεξήγητα αναπνευστικά προβλήματα και ηπατική ανεπάρκεια. Ο Χάουζ και η έμπειρη ομάδα του, αναλύουν το ιατρικό ιστορικό της μητέρας του βρέφους ώστε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία και να κάνουν σωστή διάγνωση.
Είναι προεκλογική περίοδος και ο διευθυντής της καμπάνιας για την επανεκλογή του γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ αρρωσταίνει ξαφνικά παρουσιάζοντας ηπατική ανεπάρκεια και προσωρινή παράλυση. Η Κάντι πιέζει τον Χάουζ να προσθέσει στην ομάδα του μια γυναίκα γιατρό, την ευφυή Μάρθα Μάστερς.
Ένα 200 ετών ιατρικό μπουκάλι, που βρέθηκε σε ένα ναυάγιο, θρυμματίζεται στα χέρια μιας έφηβης. Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο με συμπτώματα, που συνδέονται στενά με την ευλογιά.
Ο Ραμόν Σίλβα εισάγεται στο νοσοκομείο μετά από μία αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού. Το περίεργο είναι πως αρνείται κατηγορηματικά να υποβληθεί στη διαδικασία θεραπείας. Ανίκανοι να τον πείσουν να πάρει τα φάρμακα, η ομάδα θα "σκάψει" λίγο το παρελθόν του ασθενή.
Ένας άντρας, σε μία στιγμή ανείπωτου αλτρουϊσμού, πηδάει στις γραμμές του τραίνου για να σώσει έναν άγνωστο, ενώ από θαύμα, γλυτώνει από το απίστευτο περιστατικό χωρίς μία γρατζουνιά. Δευτερόλεπτά μετά όμως καταρρέει στην αποβάθρα.
Ένας ατίθασος έφηβος βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα πειθαρχίας όταν παρουσιάζει μία σειρά από περίεργα και ασύνδετα μεταξύ τους συμπτώματα και εισάγεται στο νοσοκομείο. Μέρες αργότερα ο εκπαιδευτής του μικρού μπαίνει στο νοσοκομείο με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα.
Η μητέρα της Κάντι, Αρλίν, εισάγεται στο νοσοκομείο έχοντας παρουσιάσει μία σειρά από ακαθόριστα συμπτώματα. Η απαράμιλλη άρνηση της Αρλίν απέναντι στον Χάουζ, θα τον αναγκάσει να βρει άλλες, ασύμβατες και συχνά παράνομες μεθόδους, για να καταφέρει να κουράρει έστω και έμμεσα την Αρλίν.
Μία γυναίκα εισάγεται στο νοσοκομείο με προσωρινή παράλυση. Η θεραπεία είναι αρχικά ξεκάθαρη όταν όμως έρχεται η αδελφή της ασθενούς να την επισκεφθεί, η προσωπική τους διχόνοια ανεβάζει σε τέτοιο βαθμό το στρες και την πίεσή της, που επιβαρύνεται περαιτέρω η υγεία της ασθενούς.
Ο Χάουζ βρίσκεται σε ένα δημοτικό σχολείο, στα πλαίσια του επαγγελματικού προσανατολισμού, όπου πρόκειται να περιγράψει στα παιδιά το επάγγελμα του γιατρού. Ο ιδιόρρυθμος γιατρός βέβαια, δεν θα μπορούσε να κάνει μία απλή και βαρετή παρουσίαση του επαγγέλματος του.
Ένας ασθενής εισάγεται στο νοσοκομείο με ένα ιδιαίτερα έντονο εξάνθημα. Τόσο έντονο, που θα μπορούσε να προκληθεί μόνο από επαφή με χημικά στοιχεία. Παράλληλα, η ιατρική ομάδα ανακαλύπτει πως ο ασθενής έκρυβε το νέο του επάγγελμα από τη γυναίκα του.
Ορισμένα συνταρακτικά νέα θα αναγκάσουν την Κάντι να επανεκτιμήσει τις επιλογές και τις προτεραιότητες στη ζωή της. Ο Χάουζ ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την κατάσταση της Κάντι, γεγονός που τον επηρεάζει έντονα με αποτέλεσμα να αποσπάται η σκέψη του από τη δουλειά του στο νοσοκομείο.
Ένας επαγγελματίας αναβάτης του ρόντεο εισάγεται στο νοσοκομείο μετά από την άγρια επίθεση, που δέχθηκε από έναν ταύρο. Οι αρχικές εξετάσεις δεν δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα, καθώς ο ασθενής, εκτός από τα εμφανή τραύματα της επίθεσης, έχει και συχνές επιληπτικές κρίσεις.
Ένας νεαρός, άστεγος άντρας εισάγεται στο νοσοκομείο με έντονες ουλές και καψίματα στη θωρακική χώρα. Η ομάδα, "σκάβοντας" το ιστορικό του ασθενή ανακαλύπτει πως είχε στο παρελθόν πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά αλλά και μία, ακόμα πιο συνταρακτική, λεπτομέρεια.
Ο Χάουζ συναντά απρόσμενα την "Θερτίν" η οποία είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο για ένα ολόκληρο χρόνο. Η συνάντηση δίνει εξήγηση σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ενώ επίσης αποκαλύπτονται και ορισμένα καλά κρυμμένα μυστικά.
Μία έφηβη κοπέλα εισάγεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο οργανισμός της την εγκατέλειψε και η ίδια κατέρρευσε λίγες μέρες πριν κάνει το γύρο του κόσμου. Ένα ταξίδι, που θα προσέθετε το όνομά της στη λίστα των ανθρώπων-κατόχων παγκοσμίων ρεκόρ. Έτσι, βιάζεται να γίνει καλά.
Έχοντας μερικώς παραλύσει και αναζητώντας μια παλιά, χαμένη αγάπη, ο νικητής του αμερικανικού λαχείου, Σάιρους Χάρι φτάνει στο νοσοκομείο για να αναζητήσει μια αποτελεσματική θεραπεία από τον Χάουζ και την ομάδα του. Η μητέρα της Κάντι, Αρλίν απειλεί να μηνύσει το νοσοκομείο.
Ο Χάους με τον Γουίλσον διαφωνούν για το αποτέλεσμα ενός αγώνα μποξ και βάζουν ένα στοίχημα με πολύ συγκεκριμένη προθεσμία αποπληρωμής. Εξαιτίας του στοιχήματος καταλήγουν να αγνοούν τον πρόσφατο ασθενή τους και ασχολούνται περισσότερο με την έκβαση του αγώνα.
Η Θερτίν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της. Είναι η "συγκάτοικός" της στο κελί της φυλακής και χρειάζεται άμεσα ιατρική περίθαλψη. Η Θερτίν γρήγορα καταλαβαίνει πως η παλιά της συγκρατούμενη έχει ξανακυλήσει στα ναρκωτικά και επιλέγει να μην την εισάγει στο νοσοκομείο.
Mία γνωστή καλλιτέχνης, η Αφσούν Χαμίντι, εισάγεται στο νοσοκομείο και η ομάδα του Χάους αναλαμβάνει τη θεραπεία της. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών της προβληματίζουν ιδιαίτερα την ομάδα, η οποία αρχίζει να αναρωτιέται αν η ασθενής είναι πραγματικά ασθενής και αν χρειάζεται όντως θεραπεία. Φαίνεται
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551