Αναζήτηση
Το κουτάλι - iShow.gr
Το κουτάλι
Ενημερωτική εκπομπή
Ψυχαγωγική εκπομπή
Μαγειρική
Είδος
Ψυχαγωγική εκπομπή μαγειρικής
Κύκλοι
1
1
O σεφ Αστέρης Κουστούδης μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου Πεντελικόν, όπου και εργάζεται. Μαζί με τα παιδιά φτιάχνει ελληνική πατατοσαλάτα με ελιές, σάντουιτς με ψητό κοτόπουλο και μίνι ρυζόγαλο με σοκολάτα γάλακτος.
O σεφ Χρήστος Παναγόπουλος μαγειρεύει στην κουζίνα της Σχολής Le monde, όπου και εργάζεται. Μαζί με τα παιδιά φτιάχνει κεφτεδάκια τόνου με σάλτσα από ντομάτα, βασιλικό και κρέμα πολέντας και πολύχρωμη σαλάτα με φράουλες, σέλερι και μανούρι πανέ.
Η σεφ Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει στον κήπο της Πολιτιστικής Εταιρείας ΄Πύρνα΄. Το μενού περιλαμβάνει τρεις συνταγές για μπάρμπεκιου: σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα, ψητά λαχανικά με σάλτσα γιαούρτι και ροδάκινα ψητά με δύο σάλτσες.
O σεφ Ιωάννης Γρυλλιωνάκης και ο βοηθός του Κυριάκος Κολοκυθάς μαγειρεύουν στην κουζίνα του Gtouch, όπου και εργάζονται. Μαζί με τα παιδιά φτιάχνουν στήθος κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής ΄cordon blue΄ με πατάτες φούρνου και κέικ τεσσάρων τετάρτων.
Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Αλάτσι΄, όπου και εργάζεται. Το μενού περιλαμβάνει ξυνόχοντρο με σύγκλινο και κολοκυθάκια και σαλάτα με σταμναγκάθι ωμό, πετιμέζι και παλαιωμένο ξύδι.
Στο σημερινό επεισόδιο, οι σεφ Γεράσιμος Φουρφουρής και Γιάννης Τσιάκος μαγειρεύουν στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Οδός Κασσάνδρας΄ και φτιάχνουν πιτάκια με σπανάκι και φέτα με αέρα και σουσάμι, και φούσκες φρούτων.
Ο σεφ Jean-Louis Capsalas, μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου της ΄Οινότριας Γης - Κτήμα Λαζαρίδη΄. Φτιάχνει αυγά μους σοκολάτα, αυγά κρέμα βανίλια, και αυγά με σαμπαγιόν και φρούτα του δάσους.
Ο σεφ Αστέρης Κουστούδης μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Πεντελικόν΄ και φτιάχνει φιογκάκια με ντοματίνια, φέτα και ελιές, και φρέσκα ζυμαρικά γεμιστά με ανθότυρο και σάλτσα φράουλας.
Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Αλάτσι΄ και φτιάχνει κολοκυθομπούρεκο Χανιώτικο και ντάκο.
Η σεφ Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει στον κήπο της Πολιτιστικής Εταιρείας ΄Πύρνα΄ και φτιάχνει πίτσα με φέτα, πιπεριές και γραβιέρα, και πίτσα με σοκολάτα και μπανάνα.
Ο σεφ Ιωάννης Γρυλλιωνάκης και ο βοηθός του Κυριάκος Κολοκυθάς μαγειρεύουν στην κουζίνα του catering ΄Gtouch΄ και φτιάχνουν σαλάτα πανδαισία με όλες τις πρασινάδες εποχής, και γαρίδες με λαχανικά και λουλούδια από πανσέδες.
Ο σεφ Χρήστος Παναγόπουλος μαγειρεύει στην κουζίνα της Σχολής ΄Le monde΄ και φτιάχνει κουσκούς με μαριναρισμάνα λαχανικά ψημένα στο φούρνο και γιαούρτι, και ρολάκια φοκάτσιας με λαχανικά και μοτσαρέλα.
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Dakos΄ και φτιάχνει coleslaw με φινόκιο και μήλο, και πένες με κοτόπουλο και σπανάκι.
Οι σεφ Γεράσιμος Φουρφουρής και Γιάννης Τσιάκος μαγειρεύουν στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Οδός Κασσάνδρα΄ και φτιάχνουν πιτάκια με σπανάκι, φέτα και σουσάμι, και φούσκες φρούτων.
Ο σεφ Αστέρης Κουστούδης μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Πεντελικόν΄ και φτιάχνει μπακαλιάρο στο φούρνο με πουρέ πατάτα, καρότο και αρακά, και επίσης μπισκότα με ταχίνι και μέλι.
Στο σημερινό επεισόδιο, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Αλάτσι΄, όπου και εργάζεται.
Ο σεφ Jean-Louis Capsalas μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου της ΄Οινότριας Γης - Κτήμα Λαζαρίδη΄, όπου και εργάζεται. Μαζί με τα παιδιά μαγειρεύει τάρτα ντομάτα με μοτσαρέλα χλιαρή με λάδι, βασιλικό και σκόρδο.
Οι σεφ Γεράσιμος Φουρφουρής και Γιάννης Τσιάκος μαγειρεύουν στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Οδός Κασσάνδρα΄ και φτιάχνουν ραβιόλι καρμπονάρα σαμπαγιόν με τσιπς μπέικον, και παγωμένη μαρέγκα λεμόνι.
O σεφ Ιωάννης Γρυλλιωνάκης (ή Jean de Grylleau) και ο βοηθός του Κυριάκος Κολοκυθάς μαγειρεύουν στην κουζίνα του catering ΄Gtouch΄, με έδρα την Παιανία, όπου και εργάζονται, γευστικά cookies και muffins.
O σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει στην κουζίνα του εστιατορίου ΄Dakos΄ και φτιάχνει cheesecake με μαρμελάδα φράουλα, και γαρίδες σαγανάκι.
O σεφ Χρήστος Παναγόπουλος μαγειρεύει στην κουζίνα της Σχολής ΄Le monde΄, όπου και εργάζεται. Το σημερινό μενού περιλαμβάνει σπιτική μερέντα, μπισκότα σοκολάτας με γέμιση μαλακής σοκολάτας και φρούτα με σοκολάτα.
O σεφ Jean - Louis Capsalas μαγειρεύει στην κουζίνα της ΄Οινότριας Γής - Κτήμα Λαζαρίδη΄. Το μενού περιλαμβάνει ένα κόκκινο ποτήρι (γιαούρτι με λιαστή ντομάτα), ένα άσπρο ποτήρι (γιαούρτι ανθότυρο σταφύλι) και ψεύτικα σούσι φρούτων με ντιπ δαμάσκηνο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551