Αναζήτηση
Psych - iShow.gr
Psych
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Μυστηρίου
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
3
4
5
6
Ο Σον και ο Γκας υποδύονται τους υποψήφιους διαγωνιζόμενους σε ένα σόου ταλέντων καθώς προσπαθούν να ερευνήσουν μια σειρά από αποτυχημένες απόπειρες δολοφονίας εναντίον ενός κριτή, αλλά και να τον προστατεύσουν από μία καινούρια.
Η ανακάλυψη ενός πτώματος πυροδοτεί μια έντονη συζήτηση ανάμεσα στον Σον και την αστυνομία καθώς διαφωνούν ως προς το πώς πέθανε το θύμα. Η θεωρία του Σον, για το πώς προήλθε ο θάνατος του άνδρα, είναι ακραία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η αξιοπιστία η δική του αλλά και του Γκας.
Το FBI χρησιμοποιεί το δικό του μέντιουμ σε μια αναζήτηση για έναν παραχαράκτη, αναγκάζοντας την υπηρεσία να εργαστεί ομαδικά σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι ο Σον είναι το καλύτερο μέντιουμ. Η Τζούλιετ από την άλλη αισθάνεται γοητευμένη από έναν πράκτορα, που μπαίνει στη ζωή της.
Ο Σον καταφέρνει να εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο του Λάσιτερ. Ωστόσο ανακαλύπτει ότι υπάρχει κάποιο μυστήριο στην επιφανειακά απλή αυτή υπόθεση και καλεί τον Γκας να επιστρέψει από τις διακοπές του για να τον βοηθήσει με την έρευνα.
Ένας τζόκεϊ, ο Τζίμι Νίκελς, ο οποίος ως παιδί εκφόβιζε τον Σον και τον Γκας, ζητάει τη βοήθεια τους για να ανακαλύψει για ποιο λόγο τα άλογα του χάνουν συνεχώς στους αγώνες. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν ένα άλλος τζόκεϊ πεθαίνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.
Ο Σον και ο Γκας προσπαθούν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο ενός κριτικού φαγητού. Ο θείος του Γκας, Μπάρτον, έρχεται στην πόλη για να βοηθήσει στις έρευνες και έτσι ο Γκας αναγκάζεται να υποκριθεί το μέντιουμ.
Ο Μάικλ βρίσκεται ως μυστικός πράκτορας στο λαμπερό Λας Βέγκας και προσπαθεί να ανατρέψει τα σχέδια μιας ομάδας εγκληματιών που οργανώνουν τη ληστεία ενός καζίνο.
Η Τζούλιετ ζητάει από τον Σον και τον Γκας τη βοήθειά τους για τη σύλληψη ενός κατηγορουμένου δολοφόνου, που δραπέτευσε. Θα εντοπίσουν τον άνθρωπο αλλά σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αθώος και έτσι επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στο να βρουν τον πραγματικό δολοφόνο.
Ο Σον ανακαλύπτει τυχαία ένα μυστικό του Γκας, που αφορά μια γυναίκα στην οποία δεν μπορεί να της αρνηθεί τίποτα. Ο Λάσιτερ μαθαίνει πως η Τζούλια έλαβε μεγαλύτερη βαθμολογία από εκείνον στις εξετάσεις των ντετέκτιβ.
Ο Σον και ο Γκας αναλαμβάνουν την υπόθεση εξαφάνισης του Όσγουαλντ Τσέστερ, ενός ηλικιωμένου ανθρώπου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διέμενε στον, υψηλού κύρους, οίκο ευγηρίας "Γκλόριους Πάινς".
Ένας άντρας πεθαίνει κατά τη διάρκεια μίας εορταστικής τελετής για την αποδοχή του σε μία υψηλής κοινωνίας λέσχη ανδρών. Η λέσχη διατηρεί ένα πολύ κλειστό κύκλο μελών, από τον οποίο ο Λάσιστερ έχει απορριφτεί στο παρελθόν.
Στο επίσημο πάρτι της φθινοπωρινής κολεξιόν του οίκου μόδας "Ciao", ο συνιδιοκτήτης ετοιμάζεται να βγάλει λόγο αλλά παθαίνει ηλεκτροπληξία από το μικρόφωνο και σκοτώνεται. Επρόκειτο για ένα τραγικό ατύχημα ή μήπως ο χώρος της μόδας δεν είναι τόσο λαμπερός όσο θέλει να φαίνεται;
Ο συναγερμός του μουσείου ιστορίας της Σάντα Μπάρμπαρα χτυπάει ξαφνικά μέσα στη νύχτα ειδοποιώντας το αστυνομικό τμήμα αλλά και τους υπεύθυνους του μουσείου. Η 3.000 ετών μούμια, το τμήμα μάλιστα της οποίας συστήθηκε μία μόλις μέρα πριν στο κοινό, έχει εξαφανιστεί.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551