Αναζήτηση
Psych - iShow.gr
Psych
Σειρά
Αστυνομική
Κωμωδία
Μυστηρίου
Διάρκεια
60'
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
3
3
4
5
6
Ο Σον συλλαμβάνεται από την αστυνομία μετά από μια πληροφορία, που δίνει στο αστυνομικό τμήμα, η οποία αποδεικνύεται ύποπτα ακριβής. Για να ξεφύγει από τις κατηγορίες, ο Σον, σκαρφίζεται την παράλογη ιστορία πως είναι μέντιουμ.
Ένα αναπνευστικό βοήθημα εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός τοπικού διαγωνισμού ορθογραφίας και το δίδυμο αναλαμβάνει την πρώτη του, δοκιμαστική, υπόθεση μαζί φυσικά με την τοπική αστυνομία. Σύντομα, η υπόθεση αναζήτησης του αναπνευστικού βοηθήματος ανάγεται σε υπόθεση δολοφονίας.
Ο Σον θεωρεί την τρέχουσα υπόθεσή τους ανιαρή, οπότε αποφασίζει, με τον Γκας, να ασχοληθούν με την υπόθεση ενός εξαφανισμένου δαχτυλιδιού αρραβώνων. Οι κινήσεις τους πρέπει να είναι διακριτικές καθώς ο Λάσιστερ τους έχει ήδη απαγορέψει οποιαδήποτε ανάμειξη.
Το δίδυμο αναλαμβάνει την πρώτη του υπόθεση ανεξάρτητα από την τοπική αστυνομία. Μία χήρα έρχεται σε επαφή μαζί τους με αίτημα να βρουν τα μετρητά, που άντρας της, που πρόσφατα αποφυλακίστηκε, έκλεψε από την τράπεζα...
Ο Σον υποκρίνεται πως έχει μεταφυσική επαφή με τη γάτα ενός θύματος που φαίνεται ότι αυτοκτόνησε. Ο ίδιος πιστεύει πως πρόκειται για δολοφονία και ο μόνος τρόπος να πείσει τις Αρχές να κρατήσουν ανοιχτή την υπόθεση είναι να ισχυριστεί πως η γάτα τού παρέχει μια σειρά από στοιχεία.
Ο Λάσιστερ οργανώνει την αναπαράσταση του Αμερικάνικου Εμφυλίου πολέμου και φυσικά για να είναι επιτυχημένη η αναπαράσταση είναι απαραίτητες και οι πρόβες. Κατά τη διάρκεια της πρόβας, ένα σκηνοθετημένος θάνατος μετατρέπεται σε πραγματικό.
Η φήμη των μεταφυσικών "ικανοτήτων" του Σον εξαπλώνεται και σύντομα ζητά τη βοήθειά του ένας άντρας, που υποστηρίζει πως τον στοιχειώνει κάποια οντότητα. Εν τω μεταξύ ο Λάσιστερ έχει μόλις απαγορέψει την ανάμειξη του Σον στην υπόθεση δολοφονίας, που ερευνά η αστυνομία.
Η επόμενη υπόθεση αφορά την πρόσφατη εξαφάνιση ενός εφήβου και η μόνη γραμμή στοιχείων, που το δίδυμο μπορεί να ακολουθήσει, τους οδηγεί στο... TriCon. Πρόκειται για ένα συνέδριο κόμικ και βιβλίων επιστημονικής φαντασίας και ο Γκας δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ενθουσιασμένος!
Ο πρώην αρχηγός του Χένρι και πατέρας μία παλιάς συμμαθήτριας του Σον, ζητάει τη βοήθειά του. Ο ηλικιωμένος άντρας είναι σίγουρος πως έχει εξιχνιάσει ένα φόνο, πάσχει όμως από Αλτζχάιμερ και έχει... ξεχάσει τα σημαντικότερα στοιχεία της υπόθεσης.
Το γυμνό πτώμα ενός άντρα μετατρέπει την υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους σε υπόθεση δολοφονίας. Ο Γκας θα αναγκαστεί να βγει σε ένα ανεπιθύμητο ραντεβού για να συλλέξει στοιχεία. Ο Σον μαθαίνει ορισμένες λεπτομέρειες για τον πατέρα του, τις οποίες δεν ήταν απαραίτητο να γνωρίζει.
Ο Λάσιστερ εξακολουθεί να αμφισβητεί, αλλά και να αγνοεί τελείως, τόσο τις θεωρίες του Σον, όσο και τις ικανότητές του ως ντετέκτιβ/μέντιουμ. Με σκοπό να αποδείξει την αξία του, ο Σον, αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάσιστερ στην τρέχουσα υπόθεση.
Ο τοπικός παρουσιαστής του καιρού βρίσκεται δολοφονημένος μετά από ένα κρυφό ραντεβού με την παράνομη σχέση του. Η ερωμένη του θύματος συλλαμβάνεται για το έγκλημα, η ίδια όμως δηλώνει αθώα.
Ο Σον καταφέρνει να πείσει τη Τζούλιετ να του παραχωρήσει την υπόθεση εξαφάνισης ενός διάσημου τενίστα. Πρώτα βέβαια θα πρέπει να πείσει τον Γκας να επιστρέψει από το εταιρικό θέρετρο, όπου βρίσκεται.
Ο γιoς ενός φίλου του Χένρι εξαφανίζεται, έχοντας πρώτα "αποσπάσει" από τον πατέρα του 30 χιλιάδες δολάρια. Ο πατέρας αρνείται να αναφέρει την εξαφάνιση στην αστυνομία αλλά ο Σον προθυμοποιείται να τον βοηθήσει.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551