Αναζήτηση
Οδύσσεια μαγειρικής - iShow.gr
Οδύσσεια μαγειρικής
Κύκλοι
1
2
3
4
Ακολουθούμε τον σεφ Γιάννη Μαμελετζή καθώς ανακαλύπτει τις αμμώδεις παραλίες, τους ανεμόμυλους και, φυσικά, την κουζίνα της Μυκόνου. Στη συνέχεια, ο σεφ μάς δείχνει πώς να φτιάχνουμε μόστρα αλλά και ένα ριζότο με οστρακοειδή. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
Στο ηφαιστιογενές νησί της Σαντορίνης, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ανακαλύπτει ένα μοναδικό οικοσύστημα αλλά και την υπέροχη τοπική κουζίνα. Στη συνέχεια, μας δείχνει πώς να φτιάχνουμε ψάρι ψητό, φάβα και ένα γλυκό με μους τυριού. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (24'')
Η Σαντορίνη είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματά της. Εξίσου γνωστή, όμως, είναι και για την κουζίνα της. Ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ετοιμάζει μελιτζανοσαλάτα με χταπόδι και λαχταριστούς κολοκυθοκεφτέδες. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Οι ανεμόμυλοι της Μυκόνου είναι απόδειξη της επινοητικότητας των ντόπιων. Το ίδιο ισχύει και για το φαγητό. Σε αυτό το επεισόδιο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ετοιμάζει ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα με ψητή σουπιά και διάφορες σαλάτες. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (24'')
''Κουζίνα ελληνική''. Στην Πάρο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής μαθαίνει πώς να φτιάχνει τυρί και γνωρίζει τις τοπικές παραδόσεις και τους παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια, περνά στην κουζίνα για να ετοιμάσει ρεβίθια και κριθότο με καλαμάρι και σαφράν. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής εξερευνά τη Νάξο. Εκεί, ανακαλύπτει ένα εστιατόριο που χρησιμοποιεί τοπικά βιολογικά προϊόντα, επισκέπτεται ένα αποστακτήριο του 1896 και μαγειρεύει γεμιστό χοιρινό φιλέτο και μια τάρτα με τυρί και σύκα. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, η μικροσκοπική Τζια έχει πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη. Ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ανακαλύπτει μια βιολογική φάρμα και ετοιμάζει την τοπική σπεσιαλιτέ πασπαλά αλλά και παραδοσιακό σπανακόρυζο. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Στην Αθήνα, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής μαγειρεύει το αγαπημένο του μοσχαράκι με μελιτζάνες και κολοκυθάκια της θείας του, ενώ ο εκλεκτός καλεσμένος σεφ Φρανσουά Παγιάρ μάς δείχνει πώς φτιάχνεται ένα διάσημο πιάτο του. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Μπορεί η Σκιάθος να έγινε γνωστή χάρη στο Χόλιγουντ, αλλά ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ανακαλύπτει ότι το νησί επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Εκεί, ετοιμάζει ψάρι στον φούρνο, πλιγούρι και, για γλυκό, αμυγδαλωτά. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Σε αυτό το επεισόδιο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής φτάνει στον Βόλο και το Πήλιο, κάνει βόλτα σε έναν από τους παλιότερους σιδηροδρόμους της Ευρώπης και φτιάχνει σπετσοφάι αλλά και ένα επιδόρπιο με γιαούρτι και γλυκά του κουταλιού. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής θαυμάζει την απόκοσμη ομορφιά των Μετεώρων, διασκεδάζει με την ψυχή του σε ένα πανηγύρι στα Τρίκαλα και ετοιμάζει για εμάς χορτόπιτα και το πιο διάσημο ίσως ελληνικό φαγητό: σουβλάκια με τζατζίκι. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
''Κουζίνα ελληνική''. Φτάνοντας στο Μέτσοβο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής ανακαλύπτει έναν παραδοσιακό τρόπο ζωής που έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Στη συνέχεια, ετοιμάζει μπουγιουρντί, αρνάκι με πατάτες στον φούρνο και χαλβά. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
Τελευταίος σταθμός του σεφ Γιάννη Μαμελετζή, η Λευκάδα. Εκεί, πηγαίνει για μια βουτιά στη διάσημη παραλία Πόρτο Κατσίκι και έπειτα επιστρέφει στην κουζίνα για να ετοιμάσει πατζαροσαλάτα, μπακαλιάρο σκορδαλιά και γιαουρτόπιτα. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551