''Κουζίνα ελληνική''. Σε αυτό το επεισόδιο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής φτάνει στον Βόλο και το Πήλιο, κάνει βόλτα σε έναν από τους παλιότερους σιδηροδρόμους της Ευρώπης και φτιάχνει σπετσοφάι αλλά και ένα επιδόρπιο με γιαούρτι και γλυκά του κουταλιού. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα