''Κουζίνα ελληνική''. Στην Πάρο, ο σεφ Γιάννης Μαμελετζής μαθαίνει πώς να φτιάχνει τυρί και γνωρίζει τις τοπικές παραδόσεις και τους παραδοσιακούς χορούς. Στη συνέχεια, περνά στην κουζίνα για να ετοιμάσει ρεβίθια και κριθότο με καλαμάρι και σαφράν. Παραγωγή: Η.Π.Α., 2009. (27'')
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα