Ο παρουσιαστής υποδύεται τον δημοσιογράφο που ερευνά τη ζωή του «Σερ» στη μουσικοθεατρική παράσταση του Δημήτρη Μαλισσόβα, από τον Οκτώβριο στο Christmas Theater.
Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την καταστροφή του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό, επιλέγοντας να δει τον «Πλούτο» στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Studio στις 3» για την πυρκαγιά που ισοπέδωσε το σπίτι των 55 χρόνων του και είπε ότι θα μείνει εκεί προσπαθώντας να το ξαναφτιάξει.
Συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετούν δημόσια τον Νίκο Καλογερόπουλο, που έφυγε από τη ζωή στα 74 του, με τη Βάνα Μπάρμπα να μιλά για «ένα ταλέντο που είχε υποτιμηθεί πολύ».
Ο σπουδαίος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ η ημερομηνία της κηδείας του θα ανακοινωθεί σύντομα από την οικογένειά του.
Μετά την επιτυχία της, «Η Παναγία των Παρισίων» του Βίκτορος Ουγκό, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, συνεχίζεται για 2η χρονιά από τον Οκτώβριο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε τόσο για το επερχόμενο τέλος στην καλλιτεχνική του διαδρομή όσο και στα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν πλέον στη σχέση που διατηρεί με τη σύζυγο του.
Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» και μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα «Metoo», για τις αλλαγές που έφερε στον χώρο του θεάτρου.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα