Αναζήτηση
The Killing - iShow.gr
The Killing
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Αστυνομική σειρά δανέζικης παραγωγής 2000
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
4
Τη τελευταία ημέρα στη δουλειά της, η ντετέκτιβ Sarah Linden αναγκάζεται να ασχοληθεί με μια νέα υπόθεση εξαφάνισης ενός έφηβου κοριτσιού, την Rosie Larsen.
Το δεύτερο επεισόδιο συνεχίζει την ιστορία της εξαφάνισης της Rosie με την ανάκριση των γονιών του κοριτσιού. Οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη ενώ η αστυνομία ψάχνει για ίχνη της νεαρής.
O Richmond υποψιάζεται διαρροή από κάποιον στην ομάδα του, προκαλώντας σοβαρή αναταραχή στην εκστρατεία του. Η Sarah και ο Holder εντοπίζουν νέο μάρτυρα για την υπόθεση.
Η Sarah και ο Holder πιέζουν τον πρώην φίλο της Rosie για απαντήσεις. Οι συναισθηματικά ευάλωτοι Stan και Mitch οργανώνουν την κηδεία της κόρης τους. Η κολλητή της Rosie αποκαλύπτει κάποιες αλήθειες για τη ζωή της.
Η δασκάλα της Rosie παρέχει στην Sarah και τον Holder ένα νέο αποδείκτικο στοιχείο. Η ομάδα του Richmond ετοιμάζει τηλεοπτικό σποτ κατά της εγκληματικότητας. H Mitch μάχεται με την απώλεια της κόρης της.
Η Sarah και ο Holder ανακρίνουν την οικογένεια και τους γείτονες. Η ένταση μεταξύ του Richmond και της συμβούλου του, Gwen, κορυφώνεται καθώς προέτοιμαζονται για μια σημάντικη συζήτηση με τον Δήμαρχο.
Γνωρίζοντας πως είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της κόρης του, ο Stan προσφέρει να γυρίσει τον Bennet στο σπίτι του μετά την κηδεία. H Sarah και ο Holder επεμβαίνουν και προλαβαίνουν τα χειρότερα πριν είναι πολύ αργά.
Χωρίς να έχει ακούσει νέα από τον Rick, η Sarah μένει στη πόλη και συνεχίζει τις εργασίες στην υπόθεση Larsen. H Sarah και ο Holder έχουν σκοντάψει πάνω σε μια τρομοκρατική έρευνα του FBI ενώ αναζητούν τη τύχη του Muhammed.
Δουλεύοντας πάνω στην υπόθεση χωρίς τη συγκατάθεση του προϊσταμένου τους, η Sarah και ο Holder οδηγούνται στα ίχνη του Muhammed, ενώ κάνουν και μια εντυπωσιακή ανακάλυψη.
Ο Bennet χαροπαλεύει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον Stan και τον Belko. Με τον Bennet να μην θεωρείται πλέον ύποπτος για το φόνο της Rosie, η αστυνομία προσπαθεί να βρει νέο ύποπτο.
Η Sarah ανακαλύπτει ότι η Adela, το πρόσωπο που θα συναντούσε τη Rosie το βράδυ της εξαφάνισης της, δεν είναι άτομο, αλλά το όνομα φέριμποτ.
Η Rosie φαίνεται να έχει σχέση με μια ύποπτη ιστοσελίδα, ενώ η Mitch ανακαλύπτει μυστικά για την κόρη της.
Ο Orpheus έχει μια περίεργη σχέση με την υπόθεση καθώς οι ντετέκτιβ συνδέουν τα νέα στοιχεία της δολοφονίας. Αν και προβληματίζονται από το παρελθόν, η Mitch και ο Stan αναρωτιώνται τι τους επιφυλλάσει το μέλλον.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551