Αναζήτηση
The Killing - iShow.gr
The Killing
Σειρά
Αστυνομική
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Αστυνομική σειρά δανέζικης παραγωγής 2000
Συντελεστές
Κύκλοι
1
2
4
Στη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, το μυστήριο συνεχίζεται…H Sarah συνειδητοποιεί πως πίσω από τη δολοφονία της Rosie ενδεχομένος να κρύβεται κάτι πολύ μεγαλύτερο.
Καθώς η Sarah συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση μόνη της, μένει έκπληκτη από τις κινήσεις του Richmond τη νύχτα που εξαφανίστηκε η Rosie.
"Η Sarah προσπαθεί να εντοπίσει το σακίδιο της Rosie, ο Richmond αντιμετωπίζει την αλήθεια για την κατάστασή του, και ο Stan συνεχίζει τις σχέσεις του με τη μαφία.
"Η Sarah και ο Holder γίνονται και πάλι ομάδα, συνεχίζοντας την αναζήτηση της Rosie.
"Η Sarah και ο Holder ανακρίνουν τον Alexi Giffords στο τμήμα, και ανακαλύπτουν πως η σύνδεση του με τη Rosie, ήταν κάτι παραπάνω από εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του.
Η Sarah αποκαλύπτει στον Stan πως γνωρίζει ότι η Rosie δεν ήταν η βιολογική του κόρη.
Έντονα προβληματισμένη από τη διάρρηξη του δωματίου της στο ξενοδοχείο, η Sarah παίρνει επιπλέον προφυλάξεις για την ασφάλεια του γιου της.
Η αστυνομία κατακλύζεται από κλήσεις μετά τη συναισθηματική έκκληση του Stan για βοήθεια, και την προσφορά της αμοιβής.
Ο Mitch συνειδητοποεί πως η Rosie γνώριζε ότι ο Stan δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Ο Mitch αποφασίζει να επισκεφτεί τον David, και εκπλήσσεται από αυτά που μαθαίνει.
Η Sarah έχει φτάσει στα άκρα. Ο Stan προσπαθεί να επανορθώσει. Ο Richmond δέχεται μια αναπάντεχη ώθηση στην δημαρχιακή αναμέτρηση.
Μετά την επιστροφή τους στο καζίνο, η Sarah και ο Holder βρίσκονται ξανά στο κυνήγι.
Η Linden και ο Holder βρίσκονται κοντά στο δολοφόνο. Η καμπάνια του Richmond προετοιμάζεται για την ημέρα των εκλογών. Η οικογένεια Larsen επιχειρεί να επανακτήσει μια αίσθηση ομαλότητας.
Η Sarah και ο Holder λύνουν την υπόθεση. Ο Richmond χαράζει μια νέα τολμηρή πορεία. Το δράμα της οικογένειας Larsen φτάνει στο τέλος της.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551