Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο πειρατής Μαυρογένης - iShow.gr
Ο πειρατής Μαυρογένης (Blackbeard)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σειρά χωρίς επεισόδια
Είδος
Μίνι σειρά αμερικανικής παραγωγής 2006
Διάρκεια
169'
Συντελεστές
Υπόθεση
Στη Χρυσή Εποχή της πειρατείας, στην αυγή του 18ου αιώνα, ο Μαυρογένης ξεχωρίζει ανάμεσα στους παράνομους κακοποιούς ως ο πιο ατρόμητος και περιβόητος μαχητής των θαλασσών. Σκοτώνει για τη φήμη του και έτσι το όνομα του γίνεται θρύλος.
Μπρίστολ, Αγγλία 1717. Ο λοχαγός Ρόμπερτ Μέιναρντ του βασιλικού ναυτικού, προκειμένου να διασφαλίσει τα ασφαλή περάσματα των θαλασσών, προσφέρει αμνηστία σε όλους τους πειρατές, οι οποίοι θα εγκαταλείψουν το έγκλημα και θα εξορίσουν τους εγκληματίες από τα εκατοντάδες νησιά που κατέχουν. Ο Μέιναρντ σε ένα από τα ταξίδια του έρχεται αντιμέτωπος με τον πειρατή Έντουαρντ Τιτς, ο οποίος δε σκέφτεται να αποσυρθεί. Αντιθέτως σχεδιάζει να βρει και να αποκτήσει τους μυθικούς θησαυρούς του Κάπτεν Κιντ..
Ο Τιτς μετονομάζεται σε Μαυρογένη και φροντίζει το παρουσιαστικό του να αποπνέει τη σκληρότητα των πράξεων του. Φορώντας μαύρο μακρύ παλτό, μαύρο καπέλο και κραδαίνοντας ξίφη, πιστόλια και σπαθιά είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των θαλασσών.
Ο Μέιναρντ γίνεται αιχμάλωτος του και τι καλύτερο για το Μαυρογένη από το να έχει μαζί του ένα μορφωμένο, ο οποίος θα καταγράψει όλες τις ανομίες και τις παλιανθρωπιές του και θα διαδώσει το μύθο του.
Φωτογραφίες
Παίζουν
Άγκνους ΜακΦάντιεν
Blackbeard
Ρίτσαρντ Τσαμπερλέιν
Governor Charles Eden
Μαρκ Άμπερς
Lt. Robert Maynard
Ρέιτσελ Γουόρντ
Sally Dunbar
Στέισι Κιτς
Cpt. Benjamin Hornigold
Τζέσικα Τσαστέιν
Charlotte Ormand
Άντονι Γκριν
Israel Hands
Danny Midwinter
Elias Ransom
Bill Fellows
Dr. Peter Bruce
Jasper Britton
William Howard
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz