Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, ο Ανδρέας Λαγός και ο αγαπημένος καλεσμένος μαγειρεύουν μαζί ένα απολαυστικό πιάτο με χυλοπίτες Καλαβρύτων και ένα γλυκό, γεμάτο αρώματα, με μέλι από τη Χάλκη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο γνωστός δημοσιογράφος και γευσιγνώστης Δημήτρης Αντωνόπουλος μαζί με τον Ανδρέα Λαγό ετοιμάζουν δύο πιάτα με φάβα Φενεού και μύδια Χαλάστρας, σε συνδυασμούς που απογειώνουν την ελληνική γαστρονομία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η αγαπημένη ηθοποιός Ηρώ Μουκίου δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Οι δυο τους μαγειρεύουν με λαδοτύρι Μυτιλήνης και μελιτζάνα Λαγκαδά, σε πιάτα που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στο αυθεντικό και στο απρόσμενο. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μαζί με τον Ανδρέα Λαγό φτιάχνουν συνταγές που τιμούν τα απλά, αλλά εξαιρετικά ελληνικά υλικά: ελαιόλαδο Πλωμαρίου και πατάτες Αμαλιάδας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου. Μαζί μαγειρεύουν με σαρδέλες Καλλονής και ροδάκινα Νάουσας που φέρνουν την ισορροπία της γλυκύτητας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός καλωσορίζει τον ηθοποιό Τάσο Γιαννόπουλο. Μαζί μαγειρεύουν με ελαιόλαδο από τη Θάσο και σύγκλινο από τη Μάνη - δύο υλικά που κουβαλούν αυθεντική ελληνική νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο chef Ανδρέας Λαγός υποδέχεται τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά. Μαζί μαγειρεύουν με φασόλια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών και ανθό αλατιού από τη Μάνη, σε συνταγές που σέβονται την πρώτη ύλη και τιμούν τη λιτότητα της ελληνικής γης. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και stand-up κωμικός, αφήνει για λίγο τη σκηνή και περνάει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Με χιούμορ και κέφι, μαγειρεύουν με φακή Εγκλουβής- από τις πιο εκλεκτές της Ελλάδας - και σύκο Ερεσού. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ατσάλινη πρωταθλήτρια ξιφασκίας αλλάζει πεδίο μάχης και δοκιμάζει τις ικανότητές της στην κουζίνα, δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με φασόλια πλακέ Πρεσπών και χυλοπίτες από την Εύβοια. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η χαρισματική ηθοποιός αφήνει για λίγο τα τηλεοπτικά πλατό και περνάει στην κουζίνα δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Με κοπανιστή Σύρου και καπνιστή πέστροφα Καλαβρύτων, ετοιμάζουν πιάτα με χαρακτήρα και αληθινή νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο σεφ Ανδρέας Λαγός μαζί με τον πολυδιάστατο μουσικό, ηθοποιό και παρουσιαστή δημιουργεί δύο μοναδικά πιάτα. Αβγοτάραχο Μεσολογγίου και Λεμόνια από την Άνδρο γίνονται η βάση για συνταγές με έντονο άρωμα Ελλάδας και μελωδική ισορροπία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, ο γήινος και αυθεντικός Κώστας Μπερικόπουλος μαγειρεύει με πατάτα Νάξου και πεπόνια Μανωλάδας - δύο προϊόντα γεμάτα ήλιο, αρώματα και αναμνήσεις από καλοκαίρια στην ελληνική ύπαιθρο. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Νίνα Λοτσάρη μπαίνει με στιλ στην κουζίνα, πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με τυρί Σαν Μιχάλη ΠΟΠ Σύρου και ρύζι από τη Χαλάστρα Μαλγάρων - δύο υλικά με ξεχωριστή προσωπικότητα και γευστική ένταση ακριβώς όπως και η ίδια. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Τάσος Σοφρωνίου μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού και δοκιμάζει κάτι τελείως διαφορετικό από τις πασαρέλες. Η γραβιέρα Νάξου και το αθωνίτικο Χαλκιδικής δίνουν έμπνευση σε συνταγές με στιλ, βάθος και ελληνική γευστική ταυτότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, η Κατερίνα Μισιχρόνη αφήνει για λίγο το σανίδι και εξερευνά τη σκηνή της γεύσης. Αυγοτάραχο από το Δέλτα του Αξιού και ζουμερά καρπούζια από την Ίο συνδυάζονται σε συνταγές γεμάτες φρεσκάδα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
ο Σάββας Πούμπουρας ενώνει τις δυνάμεις του με τον σεφ Ανδρέα Λαγό σε μια κουζίνα γεμάτη ενέργεια και δημιουργία. Μαζί μαγειρεύουν με άγριες τρούφες από τη Σάμο και ελαιόλαδο Καλαμάτας - υλικά με έντονο χαρακτήρα, όπως και ο ίδιος. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαζί μαγειρεύουν με φέτα Εύβοιας ΠΟΠ και ελαιόλαδο Μεγάρων, σε συνταγές που τιμούν τη λιτότητα, τη νοστιμιά και την ανεπιτήδευτη φροντίδα της ελληνικής κουζίνας. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαρία Ζαφειράτου μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό και φέρνει τον δικό της ρυθμό στο μαγείρεμα. Προσούτο Άνδρου και σύκα Βραυρώνας-Μαρκοπούλου Μεσογείων ΠΟΠ σε πιάτα με λεπτότητα, γλυκύτητα και ανατροπές. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο ταλαντούχος μουσικός, Μάριος Ψιμόπουλος, περνά στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού για να μαγειρέψει με διάθεση και ρυθμό. Αρμόγαλο από τη Σάμο και μπανάνες Κρήτης γίνονται η αφορμή για ευφάνταστες γεύσεις. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ταλαντούχα ηθοποιός αφήνει για λίγο τα πλατό και δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες δίπλα στον Ανδρέα Λαγό. Στην κουζίνα τους πρωταγωνιστούν η τσακώνικη μελιτζάνα Λεωνιδίου με το βαθύ της άρωμα και τα φρέσκα ψάρια του Θερμαϊκού. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η οικοδέσποινα της εκπομπής 'ΤζενeΡέισοN ΣΚ' στην ΕΡΤ περνά στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Νεροκρέμμυδο από τη Ζάκυνθο και πεπόνι από την Ίο δίνουν τον τόνο σε συνταγές δροσερές, αρωματικές που φωνάζουν ελληνικό καλοκαίρι. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ αφήνει για λίγο την ενημέρωση και δοκιμάζει τη χαρά της δημιουργίας δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Πιπεριές Αγίου Γεωργίου Ημαθίας και φέτα Μυτιλήνης ΠΟΠ δίνουν γεύση σε πιάτα που στηρίζονται στην απλότητα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο καταξιωμένος ηθοποιός μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Μαύρη σταφίδα Ζακύνθου ΠΟΠ και μέλι Θάσου πρωταγωνιστούν σε συνταγές με γλύκα, βάθος και ισορροπία όπως και οι ρόλοι που τον χαρακτηρίζουν. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Σε ένα επεισόδιο που κινείται ανάμεσα σε νότες και αρώματα, ο Στάθης Δρογώσης και ο Ανδρέας Λαγός δημιουργούν συνταγές με ψάρια από τη Μυτιλήνη και ξερά σύκα Ταξιάρχη ΠΟΠ που συνδυάζονται υπέροχα και μένουν αξέχαστες. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ηθοποιός Κατερίνα Κρανίδη δοκιμάζει τη χαρά της μαγειρικής δίπλα στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Γραβιέρα Σύρου και τομάτα Αγίου Γεωργίου Ημαθίας συνδυάζονται σε πιάτα γεμάτα χρώμα, ένταση και νοσταλγία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Μαριλένα Κατσίμη περνά από τις διαδρομές της Ιστορίας στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Άγρια ρίγανη από τη Σάμο και φέτα Καλαβρύτων ΠΟΠ δίνουν άρωμα και γεύση σε πιάτα που σέβονται τη μνήμη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο αγαπημένος ηθοποιός αφήνει για λίγο τα γυρίσματα και μπαίνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Ξύγαλο Σητείας ΠΟΠ και καρπούζι από την Ίο γίνονται τα υλικά για συνταγές που συνδυάζουν την οξύτητα με τη δροσιά και τη δύναμη. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Πηνελόπη Πλάκα μπαίνει στην κουζίνα πλάι στον σεφ Ανδρέα Λαγό. Ελαιόλαδο Σάμου ΠΓΕ και κατσικάκι από την Εύβοια γίνονται η βάση για πιάτα αυθεντικά και βαθιά ελληνικά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Θέμης Καραμουρατίδης δοκιμάζει μια άλλη μορφή δημιουργίας, στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού. Κατσικίσιο τυρί πετρωτό από τη Χαλκιδική και ελαιόλαδο Ολυμπίας ΠΓΕ πρωταγωνιστούν σε πιάτα με χαρακτήρα, λεπτότητα και συναίσθημα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η βραβευμένη σεφ έρχεται στην κουζίνα του Ανδρέα Λαγού. Αφρίνα Μεσολογγίου ΠΓΕ και ελαιόλαδο ΠΟΠ βορείου Μυλοπόταμου Ρεθύμνου δίνουν την πρώτη ύλη για πιάτα όπου η απλότητα συναντά τη λεπτομέρεια και η τεχνική την αληθινή γεύση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Δωροθέα Μερκούρη φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού μια βαθιά αγάπη για τις γεύσεις του Νότου. Μακαρούνια από τη Χάλκη και μελεκούνι Ρόδου ΠΓΕ πρωταγωνιστούν σε πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και την προσωπική φινέτσα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μπαίνει στην κουζίνα με τον σεφ Ανδρέα Λαγό και μαγειρεύουν με κυανό Θεσσαλονίκης και φιστίκι Αιγίνης ΠΟΠ- δύο υλικά με ξεχωριστή ταυτότητα και έντονη, βαθιά γεύση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Σόνια Θεοδωρίδου φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού την ευαισθησία της φωνής και τη και μαζί μαγειρεύουν Χαλκίτικο γαριδάκι και σταφίδα σουλτανίνα Κρήτης ΠΟΠ δίνουν έμπνευση για πιάτα με θαλασσινή φρεσκάδα και γλυκιά ισορροπία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Κόρα Καρβούνη φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού το πάθος και την ακρίβεια που τη χαρακτηρίζουν. Ψάρια από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και ελιές Χαλκιδικής ΠΟΠ πρωταγωνιστούν σε συνταγές με μεστό χαρακτήρα και ένταση. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η Νεκταρία Κοκκινάκη συναντά τον σεφ Ανδρέα Λαγό σε μια μαγειρική συνάντηση γεμάτη φροντίδα και προσωπικότητα. Γλυκοπατάτα Αμαλιάδας και αξεβοτύριατο από τη Χάλκη μπαίνουν στο επίκεντρο σε συνταγές γεμάτες νοστιμιά. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Η υποβλητική ηθοποιός φέρνει στην κουζίνα του σεφ Ανδρέα Λαγού την εσωτερικότητα και τη λεπτότητα που τη χαρακτηρίζουν. Αριστοτέλειον τυρί Χαλκιδικής και μέλι Κισσούρι ΠΟΠ συνδυάζονται σε πιάτα με βάθος, αντιθέσεις και γλυκιά αρμονία. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα