Ο διεθνής μαέστρος μαζί με τον σεφ Ανδρέα Λαγό συνδυάζουν τη θαλασσινή Ελλάδα με τη φρεσκάδα της γης, χρησιμοποιώντας ψάρια Θερμαϊκού, γεμάτα άρωμα και γεύση, και ακτινίδιο Σπερχειού ΠΟΠ, που χαρίζει ισορροπία και ένταση στα πιάτα. Παραγωγή: Ελλάδα (2025)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα