Αναζήτηση
Αγάπα με αν τολμάς - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αγάπα με αν τολμάς - iShow.gr
Είδος
Ρομαντική κομεντί γαλλικής παραγωγής 2003
Διάρκεια
93'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κωμωδία
Δραματική
Μία ολόκληρη ζωή μέχρι να πεις «σ’ αγαπώ». 80 χρόνια για να αρχίσει μια ιστορία αγάπης. Κι όλα αυτά για ένα παιχνίδι, ή μάλλον εξαιτίας ενός παιχνιδιού!
Η Σοφί και ο Ζυλιέν έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού και για το υπόλοιπο της ζωής τους θα είναι οι διαιτητές του και συχνά τα θύματά του.
Είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα. Ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες. Τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται.
Το παιχνίδι ξεκινά με μία αθώα αφορμή στην παιδική τους ηλικία, ως παρηγοριά στη βαριά αρρώστια της μαμάς, ως παρηγοριά στις κοροϊδίες των συμμαθητών. Και καθώς περνούν τα χρόνια, το παιχνίδι γίνεται το πιο όμορφο και δυνατό πράγμα στη ζωή τους. Παίζουν, αγαπιούνται… Το παιχνίδι και ο έρωτας. Όμως αποφασιζουν ότι ίσως είναι πιο απλό να μείνουν φίλοι. Κι έτσι κυλά η ζωή τους και περνούν τα χρόνια, αλλά το παιχνίδι επανέρχεται, με μεγαλύτερη ένταση, πιο προκλητικό και γίνεται πάθος! Και κάθε φορά απαντούν «Τολμώ!» Και λένε «Σ’αγαπώ περισσότερο κι απ’ την ίδια μου τη ζωή».

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζονται, το παιχνίδι ξεκινά. Η Sophie και ο Julien φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες και ανταλλάσουν το καρουσέλ μαζί με μια ερώτηση: "Τολμάς;!". Οι προκλήσεις αρχίζουν και ο συμβιβασμός είναι μια λέξη που κανένας από τους δυο δεν γνωρίζει.
Trailer
Φωτογραφίες
Συμμετέχουν
Γκιγιόμ Κανέ
Julien Janvier
Μαριόν Κοτιγιάρ
Sophie Kowalsky
Thibault Verhaeghe
Julien à 8 ans
Τζοζεφίν Lebas-Joly
Sophie à 8 ans
Εμανουέλ Γκρονβόλ
Julien's Mother
Gérard Watkins
Julien's Father
Ζιλ Λελούς
Sergei Nimov Nimovitch
Τζούλια Faure
Sophie's Sister
Laëtizia Venezia Tarnowska
Christelle Louise Bouchard (ως Laetizia Venezia)
Élodie Navarre
Aurélie Miller
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551