Αναζήτηση
Ιατρικές υποθέσεις - iShow.gr
Ιατρικές υποθέσεις
Σειρά
Δραματική
Μυστηρίου
Είδος
Σειρά μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2004.
Διάρκεια
45'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Χάουζ "εισέβαλε" με το αυτοκίνητο του στο σπίτι της Κάντι, και είναι ακόμα στη φυλακή. Όταν ο αρχηγός μιας συμμορίας τον απειλεί, ο Χάουζ θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός συγκρατούμενού του για να τα βγάλει πέρα.
Έχοντας μείνει ακόμα δύο μήνες στη φυλακή, ο νέος κοσμήτορας της ιατρικής, ο Φόρμαν, αποφυλακίζει τον Χάουζ και τον προσλαμβάνει ξανά. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει δραματικά. Ο Χάουζ έχει χάσει πια το πολυτελές γραφείο του, την ομάδα του, ενώ ο Γουίλσον είναι έξαλλος μαζί του.
Όταν ένας άνδρας ξαφνικά καταρρέει αφού έχει κάνει πρώτα μια ιδιαιτέρως γενναιόδωρη δωρεά, η δρ. Παρκ πιστεύει πως η ακραία αλτρουιστική συμπεριφορά του, είναι ίσως ένδειξη κάποιας νευρολογικής διαταραχής.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρίας αρρωσταίνει μυστηριωδώς λίγες μέρες πριν υπογράψει μια συμφωνία για μετεγκατάσταση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας του στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, η Παρκ ετοιμάζεται για την ακρόαση της στην πειθαρχική επιτροπή του νοσοκομείου.
O Τσέις και ο Τάουμπ επιστρέφουν στην ιατρική ομάδα καθώς αναλαμβάνουν την περίπτωση ενός άνδρα, ο οποίος πάσχει από προβλήματα καρδιάς ενώ έχει εξωσυζυγική σχέση. Όταν η υγεία του επιδεινώνεται, ο ασθενής αποφασίζει να ομολογήσει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος του.
Ένας έφηβος στην προσπάθεια του να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του ως διασκεδαστής, μεταφέρεται στο νοσοκομείο με μερική παράλυση. Καθώς η ιατρική ομάδα προσπαθεί να βρει συμβατό δότη μυελού των οστών, ανακαλύπτουν ένα οικογενειακό μυστικό. Από την άλλη, ο Χάουζ προσπαθεί να βρει τρόπο για να μ
Η ιατρική ομάδα αναλαμβάνει την περίπτωση ενός 14χρονου κοριτσιού με συμπτώματα αλλεργικής αναφυλαξίας αλλά σύντομα αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση της είναι πολύ πιο σοβαρή όταν ανακαλύπτουν πως είναι έγκυος ενώ η μικρή ισχυρίζεται πως είναι παρθένα. 
O Χάουζ και η ομάδα του αναλαμβάνουν να φροντίσουν έναν ασθενή με Αλτσχάιμερ, ο οποίος μετά από μία πειραματική κλινική δοκιμή στο νοσοκομείο, παρουσιάζει κάποια περίεργα, ανεξήγητα συμπτώματα. Η ομάδα ψάχνει το παρελθόν του ασθενούς για να ξετυλίξουν το βαθύτερο οικογενειακό του πρόβλημα. Παράλληλα
Η ιατρική ομάδα αναλαμβάνει την περίπτωση ενός έφηβου κοριτσιού, που αιμορραγεί ξαφνικά από το αυτί της κατά τη διάρκεια ενός διαγωνίσματος. Η νεαρή ζει μόνη της ένα σπίτι και η Άνταμ αποφασίζει να ενημερώσει τις κοινωνικές υπηρεσίες. 
Όταν ένα βίαιο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ένας ασθενής έχει σοβαρές συνέπειες για ένα μέλος του προσωπικού, ο Χάουζ και η ομάδα του τίθενται υπό επανεξέταση από τον Δρ. Γουόλτερ Κόφιλντ, πρώην μέντορα του Φόρμαν και πλέον Διευθυντή του τμήματος Νευρολογίας.
Ο Τσέις μετά την επιθανάτια εμπειρία του αρχίζει να αναρωτιέται αν πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του Χάουζ. Ο Τσέις αναλαμβάνει έναν ασθενή, τη Μόιρα, μια καλόγρια στα πρόθυρα του να πάρει τους όρκους της, μια απόφαση, που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της.
Ένας σύμβουλος γάμου καταρρέει κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του. Όταν βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, η ομάδα παρατηρεί αλλαγή στη συμπεριφορά του, που δεν είναι συμβατή με τα εμψυχωτικά μηνύματά του για τον ρόλο των ανδρών και των γυναικών στις σχέσεις.
Ο Χάουζ και η ομάδα του παλεύουν να σώσουν έναν επιτυχημένο, ανεξάρτητο τυφλό άνδρα, που έχει νοσήσει από μια μυστηριώδη ασθένεια, ακριβώς λίγο πριν κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του... Η μητέρα του Χάουζ φτάνει απροσδόκητα στο νοσοκομείο για να τον ενημερώσει για μια εξέλιξη στη ζωή της.
Ο Χάουζ έχει αναλάβει την περίπτωση σοβαρά άρρωστου στρατιώτη, ο οποίος βρίσκεται υπό αυστηρή φρούρηση επειδή διέρρευσε ένα βίντεο από μια στρατιωτική σφαγή αμάχων. Εν τω μεταξύ, ο Γουίλσον και η υπόλοιπη ομάδα αρχίζουν να πιστεύουν πως ο εθισμός του Χάουζ στα χάπια έχει προκαλέσει μόνιμη ζημιά και
Ο Χάουζ και η ομάδα του αναλαμβάνουν την περίπτωση ενός νεαρού παίκτη χόκεϊ, ο οποίος άρχισε να βήχει αίμα, μετά από μια μάχη στον πάγο. Εν τω μεταξύ, ο Χάουζ αποκαλύπτει στον Γουίλσον ότι ίσως να έχει έναν 11χρονο γιο και η Παρκ μετακομίζει στο σπίτι του Τσέις μετά από έναν καυγά με τη μητέρα της..
Ο Χάουζ και η ομάδα του αναλαμβάνουν την περίπτωση ενός άνδρα, που έχει δάκρυα από… αίμα. Η ομάδα υποψιάζεται κάποια νευρολογική δυσλειτουργία και οι υποψίες τους ενισχύονται όταν γνωρίζουν τη φίλη του. Εν τω μεταξύ, ο Χάουζ έρχεται αντιμέτωπος με τις ανασφάλειες του όταν η αγαπημένη του πόρνη, Έμιλ
Ένα αγόρι εισάγεται στο νοσοκομείο μετά από εφιάλτες, στους οποίους νιώθει πως πνίγεται, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η μητέρα του προσπαθεί να εξισορροπήσει τις ιατρικές διαγνώσεις της ομάδας του Χάουζ με την πίστη του παππού του αγοριού ότι τον έχουν καταλάβει δαιμόνια.
Ένα 6χρονο κοριτσάκι, που πάσχει από μια σπάνια γενετική ανωμαλία, κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά από μια έντονη ρινορραγία, που είχε ως αποτέλεσμα η μικρή να χάσει τις αισθήσεις της. Ο Φόρμαν ζητάει από την ιατρική ομάδα να διαβουλευθεί με τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία έχει γίνει ειδική και
Όταν ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου έχει ανάγκη άμεσης νοσηλείας δηλώνει πως θα δεχθεί αποκλειστικά ιατρική φροντίδα μόνο από τον Χάουζ. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον Χάουζ καθώς μαζί με τον Γουίλσον ξεκινάνε ένα ταξίδι για να ξεχάσει λίγο ο Γουλίλσον τις σοβαρές εξετάσεις, που
Ένας φοιτητής μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έντονη ζαλάδα και ρινορραγία. Η ομάδα σύντομα ανακαλύπτει πως ο νεαρός «ακούει» τη φωνή του νεκρού αδελφού του και τώρα πρέπει να αποφασίσουν ποια από τα συμπτώματά του είναι ψυχολογικής φύσεως. Ο Χάουζ και ο Γούιλσον προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και να απ
Ο Χάουζ αποφασίζει να εξαφανιστεί για να γλυτώσει την επερχόμενη φυλάκισή του. Η ομάδα του, μαζί με τον Γουίλσον και την Δεκατρία, προσπαθούν να τον εντοπίσουν αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Χάουζ συμπεριφέρεται για άλλη μια φορά αυτοκαταστροφικά και βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Με τη ζωή του να καταρρέ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551