Αναζήτηση
Bones - iShow.gr
Bones
Σειρά
Αστυνομική
Αστυνομική σειρά
Μυστηρίου
Είδος
Αστυνομική σειρά μυστηρίου, αμερικανικής παραγωγής 2005 - 2010
Διάρκεια
60'
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Η Brennan και ο Booth ερευνούν την περιοχή γύρω από ένα εκτροχιασμένο τρένο, που περιλαμβάνει τα πτώματα ενός γερουσιαστή και ενός επιχειρηματία. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της μητέρας της Brennan έχει σκοτωθεί στη φυλακή.
Τα απομεινάρια μιας εγκύου γυναίκας ανακαλύπτονται στο Delaware Bay, και είναι πιθανό να ανήκουν στην Carlie Richardson, μια υπόθεση που είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα.
Όταν ένας έφηβος δολοφονείται, κάθε υποψία προορίζεται αμέσως στην κοπέλα του, η οποία είχε δραπετεύσει από το σύστημα ανάδοχης φροντίδας. Η ιστορία επηρεάζει την Brennan, η οποία μεγάλωσε με θετούς γονείς.
Η Brennan και ο Booth τα βάζουν με έναν κατά συρροή δολοφόνο για να σώσουν τη ζωή ενός έφηβου κοριτσιού.
Ο Booth και η Brennan ερευνούν την δολοφονία ενός άντρα που ζούσε διπλή ζωή, με δύο διαφορετικές οικογένειες.
Η Brennan και ο Booth ερευνούν μια θανάσιμη έκρηξη σε ξενοδοχείο, όπου γινόταν συνέδριο για τη διακίνηση ναρκωτικών.
Η Brennan και ο Booth ερευνούν το θάνατο ενός δεκάχρονου κοριτσιού που πρωταγωνιστούσε σε παιδικά καλλιστεία και είχε χαθεί πριν έξι μήνες.
Τα σκελετικά υπολείμματα ενός ομοσπονδιακού πράκτορα και μιας γυναίκας αγνώστων στοιχείων που βρέθηκαν έξω από το Λάς Βέγκας , οδηγούν την Brennan και τον Booth στον υπόγειο κόσμο της απόλυτης μάχης.
H Brennan και ο Hodgins γίνονται τα επόμενα θύματα του Grave Digger, ενός διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου, που θάβει τα θύματα του ζωντανά, ενώ απαιτεί λύτρα για να τους απελευθερώσει.
Όταν ανακαλύπτεται το ακέφαλο πτώμα ενός νεαρού άντρα, μαζί με μια βιντεοκάμερα γεμάτη πλάνα ντοκιμαντέρ, στη δασώδη περιοχή της Ουάσινγκτον, η Μπρέναν και ο Μπουθ καλούνται να αναγνωρίσουν τη σορό.
Η δολοφονία ενός πρώην πράκτορα του FBI αποκαλύπτει μια συνομωσία δεκαετιών που μπορεί να αφορά τον πατέρα της Brennan.
Όταν ο περιβόητος κατα συρροή δολοφόνος Howard Εpps δραπετεύει από τη φυλακή, όσοι συνδέονται με την Brennan μετατρέπονται σε στόχο.
Ο Booth βρίσκεται σε απαλλαγή μετά τους πυροβολισμούς του σε ένα φορτηγό με παγωτά, ενώ η Brennan συνεργάζεται με έναν άλλο πράκτορα για την διερεύνησει του θανάτου ενός φοιτητή που σκοτώθηκε στις διακοπές του...και φαγώθηκε από αλιγάτορα.
Η Brennan και η ομάδα της θα λάβουν μια ειδική κλήση να διερευνήσουν τη δολοφονία ενός πλούσιου χρηματοδότη της Jeffersonian, με τον οποίο ο Hodgins είναι προσωπικά συνδεδεμένος.
Η ζωή μιμείται την τέχνη καθώς τρεις δολοφονίες αντικατοπτρίζουν ακριβώς εκείνες στο τελευταίο μυθιστόρημα της Brennan. H προστατευτικότητα του Sully δυσκολεύει τη σχέση τους, αναγκάζοντας την Brennan να αποτραβηχτεί.
Ο Booth διακόπτει συνεχώς τις διακοπές της Brennan με τον Sully για να ζητήσει βοηθειά για την υπόθεση της γυναίκας που βρέθηκε σε ποτάμι, ενώ ο Sully ζητά από τη Brennan να φύγουν μαζί.
Μια πλημμύρα σε ένα ιστορικό νεκροταφείο ξεθάβει στοιχεία και οδηγεί στην ανακάλυψη μιας πρόσφατης δολοφονίας.
Όταν ο Booth απαγάγεται από έναν μαφιόζο, ενώ ερευνά μια δολοφονία, η Brennan θα λάβει βοήθεια από μια απίθανη και ανεπιθύμητη πηγή: τον φυγά πατέρα της.
Όταν τα απομεινάρια ενός σώματος που έπεσε στη γη από τον ουρανό, δείχνουν σημάδια ότι έχει μείνει στο διάστημα για σημαντικό χρονικό διάστημα, η ομάδα της Brennan επινοεί θεωρίες συνωμοσίας με εξωγήινους και συγκάλυψη της κυβέρνησης.
Η Brennan και ο Booth ερευνούν την περίπτωση μιας δολοφονίας διάσημου σεφ του οποίου τα οστά βρέθηκαν σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι...και ίσως εκπέμπουν ραδιενέργεια.
Η Brennan και ο Booth ερευνούν το θάνατο ενός νεαρού κοριτσιού με μια σπάνια ασθένεια. Ο πατέρας της Brennan εμφανίζεται, ενώ ο Hodgins και η Angela παντρεύονται, αλλά κάτι μπορεί να τους σταθεί εμπόδιο.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551