Αναζήτηση:

Ο τελευταίος σταθμός

 

(The Last Station)

  2010
έχει βαθμολογηθεί με Μ.Ο.
4,00 από 1 μέλος
Μετά από σχεδόν πενήντα χρόνια γάμου, η Κόμισσα Σοφία, η αφοσιωμένη σύζυγος τους Λέοντα Τολστόι, παθιασμένη ερωμένη, μούσα και γραμματέας του – έχει καθαρογράψει το «Πόλεμος και Ειρήνη» έξι φορές… με το χέρι! – νοιώθει ξαφνικά τον κόσμο της ν’ αναποδογυρίζεται. Στο όνομα της νεογέννητης θρησκείας του, ο σπουδαίος Ρώσος λογοτέχνης απαρνιέται τον τίτλο ευγενείας του, την ιδιοκτησία του, ακόμα και την οικογένειά του και ασπάζεται την πενία, τη χορτοφαγία και την αποχή από το σεξ. Αφότου η Σοφία έχει κάνει μαζί του δεκατρία παιδιά!

Οταν, λίγο αργότερα, η Σοφία ανακαλύπτει ότι ο πιστός μαθητής του Τολστόι, ο Τσέρτκοφ – τον οποίο εκείνη απεχθάνεται – ενδέχεται να έχει πείσει τον άντρα της να υπογράψει νέα διαθήκη και να κληροδοτ...  Διαβάστε περισσότερα.
Κριτικές

Γράψτε την κριτική σας

Συζήτηση
 Δημοσίευση στο
http://www.imdb.com/

Η ταινία ανήκει στην κατηγορία

Δραματική Προσθήκη στα αγαπημένα
Κάντε κλίκ πάνω στον τίτλο της κατηγορίας ή στο σύμβολο Προσθήκη στα αγαπημένα για να προσθέσετε το είδος του show στα αγαπημένα σας.
Τελευταία Video
O Τελευταίος Σταθμός
«Ο Τελευταίος Σταθμός» παρακολουθεί τον τελευταίο χρόνο στη ζωή του σπουδαίου Ρώσου συγγραφέα, Λέοντα Τολστόι. Δείτε το trailer με ελληνικούς υποτίτλους της ταινίας που βγαίνει στις αίθουσες στις 29 Ιουλίου.
πριν 10 χρόνια