Η Happy Productions αποκαλύπτει το πλούσιο ρεπερτόριο της για τη σεζόν 2025-2026, προσφέροντας οκτώ παραστάσεις με σημαντικούς δημιουργούς και εμβληματικά κείμενα σε τέσσερις θεατρικές σκηνές.
Η επιτυχημένη παράσταση «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μαγκανάρη, επιστρέφει από τις 15 Οκτωβρίου στο Εθνικό Θέατρο για δεύτερη χρονιά, εξερευνώντας την ανθρώπινη προσδοκία, τον χρόνο και τη μνήμη.
Οι επιτυχημένες παραστάσεις «Φάουστ» του Άρη Μπινιάρη και «Τρεις Αδελφές» της Μαρίας Μαγκανάρη επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στο Κτήριο Τσίλλερ του Εθνικού Θεάτρου.
Το έργο αποκτάει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι είναι η μήτρα όλων των κατοπινών μεγάλων έργων του Τσέχωφ, καθώς περιέχει πρόσωπα και καταστάσεις που ο συγγραφέας διαπραγματεύτηκε στα διάσημα κατοπινά του έργα που έμειναν στην ιστορία.
Το πρώτο έργο του μεγάλου Ρώσου –γράφτηκε το 1878 αλλά παίχτηκε για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του το 1923- είναι ένα κολοσσιαίο σε διάρκεια έργο, που αν παιχτεί ολόκληρο η διάρκεια του κρατάει πάνω από 8 ώρες.
Η όγδοη εβδομάδα του πλούσιου προγράμματος 2023 του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός» φέρνει έντεκα ξεχωριστές εκδηλώσεις οι οποίες προσφέρονται δωρεάν για το κοινό.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα