Αναζήτηση
Δημήτρης Λιόλιος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Αυτοδίδακτος στην κιθάρα που γράφει και τραγουδάει από μικρή ηλικία, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει τη μουσική του πορεία με συγκροτήματα του σχολείου. Ακολουθούν σπουδές στην κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο.

Συναυλίες με σπουδαία ονόματα της rock σκηνής, όπως ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, οι Φατμέ, ο Λάκης Παπαδόπουλος αλλά και πολλοί άλλοι, έρχονται να προστεθούν στη μουσική του διαδρομή.

Πειραματίζεται επάνω στη rock μουσική με δικά του μουσικά σχήματα σε Αθήνα και επαρχία. Τα επόμενα χρόνια οι μουσικές του αναζητήσεις τον φέρνουν κοντά στην Jazz και την κουβανέζικη μουσική, ενώ συνεργάζεται με μέλη των Apurimac και Rasta de Combre. Μέσα από διάφορα ερεθίσματα εθνικής μουσικής, φτάνει η στιγμή που ασχολείται με το ελληνικό λαϊκό και παραδοσιακό τραγούδι.

Συμμετέχει σε συναυλίες με τον Λάκη Χαλκιά, ενώ μετά από ένα διάστημα, τραγουδάει και παίζει κιθάρα σε διάφορες μπουάτ, ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου με τον Διομήδη Φωτιάδη.

Εμφανίζεται σε σκηνές όπως η "Αρχιτεκτονική", ενώ εγκαινιάζει τον "Σταυρό του Νότου". Στη διαδρομή του έρχεται να προστεθεί η γνωριμία του με τους αδερφούς Κατσιμίχα, ενώ ξεκινάει μια διετή συνεργασία μαζί τους σε συναυλίες με συμμετοχή στον δίσκο " Της αγάπης μαχαιριά".

Το 1998 ετοιμάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Το σκοτάδι καίγεται..." Το χειμώνα του 2008 συνεργάζεται με στιχουργούς και μουσικούς από το εξωτερικό, ετοιμάζοντας υλικό για επερχόμενη δισκογραφική κυκλοφορία στις Η.Π.Α. Τον Ιούνιο του 2009, η Microsoft επιλέγει μαζί με άλλους καλλιτέχνες από το εξωτερικό, το τραγούδι του Stormy Eyes. Παράλληλα, το 2009 κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία Avlos η καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο " Τι είναι η αγάπη τελικά;...".
Τελευταίες ειδήσεις
Παγιδευμένοι: το τελευταίο πράγμα που ξεχνά η μνήμη είναι οι ενοχές Παγιδευμένοι: το τελευταίο πράγμα που ξεχνά η μνήμη είναι οι ενοχές   πριν 3 μήνες
Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια Παγιδευμένοι: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια   πριν 3 μήνες
«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο -Ποιοί είναι οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας «Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο -Ποιοί είναι οι καλεσμένοι αυτής της εβδομάδας  πριν 1 έτος
Ποιοι παίκτες του The Voice είναι ζευγάρι; Ποιοι παίκτες του The Voice είναι ζευγάρι;  πριν 9 χρόνια
Voice 2 : Ποιοι παίκτες του show είναι πλέον ζευγάρι; Voice 2 : Ποιοι παίκτες του show είναι πλέον ζευγάρι;  πριν 9 χρόνια
«Ένας ήρωας με παντόφλες» τελευταίες παραστάσεις «Ένας ήρωας με παντόφλες» τελευταίες παραστάσεις  πριν 9 χρόνια
"Ένας ήρωας με παντόφλες" στο θέατρο Βρετάνια  πριν 10 χρόνια
William Shakespeare: Βασιλιάς Ληρ William Shakespeare: Βασιλιάς Ληρ  πριν 10 χρόνια
Ο Γιάννης Μπέζος είναι Ο Γιάννης Μπέζος είναι "Ένας ήρωας με παντόφλες"  πριν 10 χρόνια
William Shakespeare: Βασιλιάς Ληρ William Shakespeare: Βασιλιάς Ληρ  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551