Αναζήτηση
Τζος Χάρτνετ (Josh Hartnett) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
21/07/1978
Ηλικία
46
Βιογραφικό
Ο Τζος Χάρτνετ είναι Αμερικανός ηθοποιός.

Ο Χάρτνετ γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, της Καλιφόρνια στις 21 Ιουλίου 1978. Τον μεγάλωσε ο πατέρας του, Ντάνιελ Χάρτνετ, και η θετή μητέρα του, Μόλυ. Η μητέρα του γύρισε στη γενέτειρά της στο Σαν Φρανσίσκο μετά το διαζύγιό της από τον πατέρα του. Έχει τρία μικρότερα αδέρφια, την Τζέσικα, τον Τζέικ και τον Τζο. Μεγάλωσε στο Saint Paul της Μινεσότα και πήγε σε Καθολικό σχολείο. Στο γυμνάσιο έπαιξε τον Χακ Φιν στη σχολική θεατρική παράσταση. Στο λύκειο έπαιξε αμερικάνικο ποδόσφαιρο, αλλά τα παράτησε λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.
Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την υποκριτική στο Youth Performance Company στη Μινεάπολη. Επίσης φοίτησε στο Purchase College, στη Νέα Υόρκη.

Τον Απρίλιο του 1997, ο Χάρτνετ έπαιξε το ρόλο του Μάικλ Φιτζέραλντ στην Αμερικανική τηλεοπτική σειρά Cracker. Έπαιξε επίσης σε μικρές θεατρικές παραγωγές και τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ, ώσπου τον διάλεξαν για τον ρόλο του γιού της Τζέιμι Λι Κέρτις στην ταινία Halloween: H20, το 1998.

Από τότε έχει μια σταθερή κινηματογραφική πορεία, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αρκετές επιτυχημένες ταινίες του Χόλιγουντ, όπως The Faculty, Black Hawk Down (Μαύρο γεράκι, η κατάρριψη), Pearl Harbor, The Virgin Suicides (Αυτόχειρες παρθένοι).
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Πρώτο trailer για το Wild Horses με τον Josh Hartnett! Πρώτο trailer για το Wild Horses με τον Josh Hartnett!  πριν 9 χρόνια
The Lovers trailer με τον Josh Hartnett! The Lovers trailer με τον Josh Hartnett!  πριν 9 χρόνια
Josh Hartnett: Josh Hartnett: "Απέρριψα τους ρόλους του Batman και του Spider-man"  πριν 10 χρόνια
Πώς έγινε ο Josh Hartnett για τη νέα του σειρά Πώς έγινε ο Josh Hartnett για τη νέα του σειρά  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551