Αναζήτηση
Μπο (ράπερ) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
07/12/1973
Ηλικία
51
Βιογραφικό
Ο Χαράλαμπος Ξενίδης (7 Δεκεμβρίου 1973), γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο Bo, είναι Έλληνας ράπερ, πρώην μέλος του Family The Label.

Ο Bo είναι γεννημένος στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη.

Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά 2 χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Έμεινε με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν.

Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ ενώ το 1996 αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα.

Το ’96 έκανε την «είσοδό του» στην ελληνική δισκογραφία.

Το 1998 συμμετέχει στην παραγωγή των Goin' Through στο CD (συμβόλαιο τιμής). Την ίδια περίοδο, συνεργάζεται μαζί με τους Goin Through, με το Γιώργο Μαζωνάκη στο τραγούδι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» και με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη για το τραγούδι «Οι ψυχές».

Ο Bo στην συνέχεια συνεργάζεται ως συνθέτης με τον Γιώργο Αλκαίο σε 3 δίσκους.

Το 2005 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό CD και το ονομάζει «Bo Η Επαφή» στο οποίο συμμετέχουν φίλοι του όπως ο Γιώργος Αλκαίος, η Καλομοίρα και η Shaya. Το CD περιέχει 15 tracks σε Ελληνικούς και Αγγλικούς στίχους με RnB, Hip - hop, Oriental και Ροκ στοιχεία.

2006-2009

Ο Bo συμμετέχει με συνθέσεις και ντουέτα σε χρυσούς και πλατινένιους δίσκους επιτυχημένων εμπορικά καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή (Come Along Now), ο Νότης Σφακιανάκης (ντουέτο: Έχει να κάνει) , η Νατάσα Θεοδωρίδου (ντουέτο: Θα ορκιστώ σε ο,τι έχω ιερό), ο Νίκος Μακρόπουλος, η Καλομοίρα, και πολλοί άλλοι. Συνεργάζεται με το ράπερ Coolio στη Θεσσαλονίκη όπου τραγούδησαν μαζί on stage. Παράλληλα συνεργάζεται με την Άννα Βίσση στο remix του Valentino για το κομμάτι «Στην Πυρά», ενώ διασκευάζει το «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» σε R&B ρυθμό.

2010-σήμερα

Το 2010 ο Bo συνθέτει σε συνεργασία με τον Stan το «Θα ‘θελα». Τον χειμώνα του ίδιου έτους συνεργάζεται με την Χριστίνα Σάλτη για το τραγούδι «Κάνε με να τρελαθώ». Το καλοκαίρι του 2011 συνεργάζεται ξανά με την Χριστίνα Σάλτη στο τραγούδι «Πιο Κοντά». Το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου συμμετέχει μαζί με την Χρύσπα στο κομμάτι «Είσαι Αστέρι».

Τον Απρίλιο του 2012 κάνει μία συμμετοχή μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη για το «20 ... Διαβάστε περισσότερα
χρονών». Το 2013 συνεργάζεται με την Shaya με το τραγούδι «Καλοκαίρινη Καρδιά» και συνθέτει σε συνεργασία με την τραγουδίστρια The Mode, βγάζοντας στην αγορά το τραγούδι «Πως το λένε».

Το καλοκαίρι του 2014 συνεργαζέται με την Melis Kar στο hit «Gitti Gitti» και με τον τραγουδιστή Στέφανο Δημοσθένους στο «Σε θέλω ξανά».
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Μπο: «Δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της Καρολίνας» Μπο: «Δεν θέλω να ακούσω τη γνώμη της Καρολίνας»  πριν 1 έτος
Μπο: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη από την Καρολίνα» Μπο: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη από την Καρολίνα»  πριν 1 έτος
Μπο για Καρολίνα και Μάριο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση» Μπο για Καρολίνα και Μάριο: «Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση»  πριν 1 έτος
Μπο για Καρολίνα: «Έχει τελειώσει για μένα» Μπο για Καρολίνα: «Έχει τελειώσει για μένα»  πριν 1 έτος
Μπο: Η αντίδρασή του μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor Μπο: Η αντίδρασή του μετά την αποχώρηση της Καρολίνας από το Survivor  πριν 1 έτος
Η μητέρα της Καρολίνας απαντά πρώτη φορά για τον Μπο Η μητέρα της Καρολίνας απαντά πρώτη φορά για τον Μπο  πριν 1 έτος
Μπο: Η πρώτη του αντίδραση για την Καρολίνα στο Survivor Μπο: Η πρώτη του αντίδραση για την Καρολίνα στο Survivor  πριν 1 έτος
Bo: «Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, δουλεύει σε εταιρεία με πετρέλαια» Bo: «Έχουμε 18 χρόνια διαφορά, δουλεύει σε εταιρεία με πετρέλαια»  πριν 2 χρόνια
Bo: «Αν ήμουν ο Γιώργος Λιβάνης θα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα» Bo: «Αν ήμουν ο Γιώργος Λιβάνης θα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα»  πριν 3 χρόνια
Αποκάλυψη Bo: Ποιος από τους διάσημους είχε πάρει την υψηλότερη αμοιβή στο Survivor Αποκάλυψη Bo: Ποιος από τους διάσημους είχε πάρει την υψηλότερη αμοιβή στο Survivor  πριν 3 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551