Αναζήτηση
Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick) βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Γέννηση
21/03/1962
Ηλικία
62
Βιογραφικό
• Στην ταινία υποδύεται το σύζυγο της Νικόλ Κίντμαν, στην πραγματική ζωή, όμως, είναι παντρεμένος με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ [Sex And The City].
• Έχει βραβευθεί δύο φορές με το θεατρικό βραβείο ερμηνείας Tony
• Θα τον δούμε σύντομα στα “The Last Shot” και “Marie and Bruce” [δίπλα στη Julianne Moore].
• Άλλες [παλαιότερες] ταινίες: “You Can Count on Me”, “Election”, “Godzilla”, “Addicted to Love”, “The Cable Guy”, “Inspector Gadget”, “Ferris Bueller’s Day Off”, “WarGames”, “Biloxi Blues”, “Family Business”.
• T ι είπε για το “Stepford Wives”: «Βρείτε μου εσείς έναν άντρα που να μη θέλει να καπνίζει τσιγάρα, να πίνει μπέρμπον, να βλέπει τηλεόραση σε οθόνη plasma και να παίζει παιχνίδια με άλλους άντρες, ενώ η γυναίκα στο σπίτι φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα… Και κάνει και απίθανο σεξ μαζί σου, όποτε έχεις διάθεση…»

Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Γερνάω και δεν κάνω μπότοξ - Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ρωτούν και τους άνδρες για τη γήρανση Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Γερνάω και δεν κάνω μπότοξ - Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ρωτούν και τους άνδρες για τη γήρανση  πριν 6 μήνες
Η Sarah Jessica Parker μιλά για την επιτυχία και την μεγάλη διάρκεια του γάμου της! Η Sarah Jessica Parker μιλά για την επιτυχία και την μεγάλη διάρκεια του γάμου της!  πριν 10 χρόνια
Στην Ελλάδα η Sarah jessica Parker! Στην Ελλάδα η Sarah jessica Parker!  πριν 11 χρόνια
Sarah Jessica Parker: Ερωτευμένη με τον σύζυγό της! Sarah Jessica Parker: Ερωτευμένη με τον σύζυγό της!  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551