Αναζήτηση:
The Voice: Αυτή είναι η διαδικασία των live!
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014
16:35
Από την Παρασκευή 28 Μαρτίου τα live- η τελευταία και πιο καθοριστική φάση του talent show- ξεκινούν στον ΑΝΤ1 και φέρνουν πολλές εκπλήξεις!

Κατά τη διάρκεια των Live θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής.
Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες. Στην έναρξη των Live, οι Coach θα παρουσιάσουν ένα κοινό performance.

Ακολουθεί αναλυτικά η διαδικασία των 6 Live:

1ο & 2ο Live
Σε αυτή τη φάση του THE VOICE έχουν απομείνει 32 διαγωνιζόμενοι, οι 16 από τους οποίους θα εμφανιστούν στο 1ο live. Στο 1ο στο 2ο 4 συνολικά ομάδες διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν διαγωνιστεί η πρώτη ομάδα ανοίγουν οι γραμμές, για τους 4 διαγωνιζόμενους και στη συνέχεια οι 4 παίκτες τραγουδούν και λαμβάνουν τα σχόλια των Coach. Μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του και ο τέταρτος διαγωνιζόμενος οι γραμμές για τη συγκεκριμένη ομάδα κλείνουν. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει την απόφαση του κοινού, δηλαδή ποιος από τους 4 διαγωνιζόμενους συγκέντρωσε από το κοινό τις περισσότερες ψήφους. Ο πρώτος λοιπόν «σώζεται» από το κοινό και συνεχίζει στο 3ο Στη συνέχεια o Coach της ομάδας καλείται να αποφασίσει ποιον από τους υπόλοιπους 3 παίκτες θα «σώσει» για να συνεχίσει και εκείνος στο 3ο live και αντίστοιχα οι υπόλοιποι 16 διαγωνίζονται 4 παίκτες από κάθε ομάδα και καθεμία από τις live. live.
Οι δυο διαγωνιζόμενοι που μένουν αποχωρούν από το show. Το ίδιο θα συμβεί και με τις υπόλοιπες 3 ομάδες, οπότε από τους συνολικά 16 διαγωνιζόμενους live, θα συνεχίσουν οι 8 στο 3o. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά το 1ο και στο 2ο live, οπότε 8 ακόμη διαγωνιζόμενοι θα προκριθούν για το 3ο live.

3o Live
Στο 3ο live διαγωνίζονται 16 παίκτες, 4 από κάθε ομάδα και κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά. Πριν ακόμα αρχίσει ο διαγωνισμός ανοίγουν οι γραμμές για την εκάστοτε ομάδα και κλείνουν αφού εμφανιστεί και ο τελευταίος από τους 4 διαγωνιζόμενους. Ο παρουσιαστής ανακοινώνει τα ονόματα των 2 διαγωνιζόμενων που το κοινό αποφάσισε να παραμείνουν στο THE VOICE. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ζητάει από τον Coach της ομάδας να αποφασίσει ποιος είναι ο 3ος διαγωνιζόμενος που ο ίδιος θέλει να συνεχίσει μαζί του στο επόμενο live. Έτσι σε αυτό το live o κάθε Coach «χάνει» έναν παίκτη. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και για τις υπόλοιπες 3 ομάδες. Μετά το τέλος του 3 live θα παραμείνουν στο THE VOICE 12 διαγωνιζόμενοι.

4ο Live
Στο 4ο live θα τραγουδήσουν 12 διαγωνιζόμενοι, 3 από κάθε ομάδα. Η  διαδικασία παραμένει ίδια, όπως και στα προηγούμενα live. Κάθε ομάδα διαγωνίζεται διαδοχικά και οι γραμμές κλείνουν κάθε φορά που μία ομάδα ολοκληρώνει την εμφάνισή της. Το κοινό «σώζει» με την ψήφο του έναν από τους διαγωνιζόμενους, ενώ ένας ακόμα παίκτης από κάθε ομάδα παραμένει στο THE VOICE μετά από απόφαση του Coach. Ο τρίτος αποχωρεί από το παιχνίδι. Αφού διαγωνιστούν και οι 4 ομάδες θα παραμείνουν στο show 8 παίκτες.

5ο Live
Στο 5ο live θα διαγωνιστούν 8 τραγουδιστές, 2 από κάθε ομάδα. Στον τελικό του THE VOICE θα προκριθούν 4 διαγωνιζόμενοι. Καθένας από τους 4 παίκτες εκπροσωπεί μία από τις 4 ομάδες.

6ο Live
Στον τελικό του THE VOICE θα εμφανιστούν οι 4 επικρατέστεροι διαγωνιζόμενοι. Στο τέλος του, αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής, η νέα ΦΩΝΗ της Ελλάδας.

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά Show

  The voice