Αναζήτηση
Η Τζιάντα στο Σπίτι - iShow.gr
Η Τζιάντα στο Σπίτι
Κύκλοι
1
3
4
5
6
7
8
Είναι καιρός για αγώνα και παρεούλα. Η Τζιάντα ετοιμάζει μοναδικές συνταγές με τσίλι απ' όλη τη χώρα! Με καλιφορνέζικη γαλοπούλα με τσίλι, χορτοφαγικό πράσινο τσίλι και παϊδάκια με τσίλι, η Τζιάντα σφυρίζει την έναρξη του αγώνα με συνταγές που κερδίζουν.
Τα παιδιά λατρεύουν τις εκπλήξεις στο Χαλοουίν. Η Τζιάντα ετοιμάζει διασκεδαστικά και τρομακτικά κεράσματα για τους μικρούς επισκέπτες: ζουζούνια με σοκολάτα και βερίκοκο, ρολό κολοκύθας με κανέλα και γέμιση σοκολάτας, και πεντανόστιμα γλειφιτζούρια με μακαρόν.
Η Τζιάντα δημιουργεί μια φρέσκια προσέγγιση σε ένα κλασικό μενού για μια αλησμόνητη Ημέρα των Ευχαριστιών, με σαλάτα με ψητές ρίζες από λαχανικά, ριζότο με κολοκύθα και κατσικίσιο τυρί, και γαλοπούλα γλασαρισμένη με κράνμπερι και πορτοκάλι.
Η Τζιάντα λατρεύει τη σοκολάτα και μοιράζεται τις αγαπημένες της λαχταριστές συνταγές, όπως μια κρέμα με σπιτική σοκολάτα φουντούκι, κούκις με διπλή σοκολάτα και μέντα, γλυκό με μπράουνι και καρύδια, και ένα μαρτίνι σοκολάτα-εσπρέσο!
Η Τζιάντα και ο Τοντ κάνουν πάρτι στην πίσω αυλή τους στο Μαλιμπού και προσφέρουν λιχουδιές που θυμίζουν κατασκήνωση. Η Τζιάντα φτιάχνει σαντουιτσάκια με αρνί, πένες με ψητά λαχανικά και προσούτο, και ζεστή λευκή σοκολάτα.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα κοκτέιλ πάρτι για τις φίλες της. Προσφέρει διασκεδαστικές συμβουλές και δημιουργεί απλά πιάτα για μια αλησμόνητη βραδιά. Στο μενού περιλαμβάνονται μισοφέγγαρα από πολέντα με κατσικίσιο τυρί, και γαριδοκεφτέδες με βούτυρο και τζίντζερ.
Η Τζιάντα γιορτάζει, ετοιμάζοντας ένα όμορφο οικογενειακό τραπέζι. Ετοιμάζει ένα λουκούλλειο γεύμα, με ψητό κρέας με θυμάρι και μαρσάλα, πουρέ πατάτας και τάρτα με κεράσια και σοκολάτα.
Η Τζιάντα αρχίζει τη μέρα με μια γκουρμέ προσέγγιση κλασικών συνταγών για το πρωινό. Ετοιμάζει μια κρεμώδη πολέντα με μπέικον και κράνμπερι, ρολά με καραμέλα και φουντούκι, λουκάνικα και αβγά φούρνου, και δροσιστικά κοκτέιλ μιμόζα!
Η Τζιάντα ετοιμάζει υγιεινές συνταγές με εντυπωσιακές γεύσεις, δηλώνοντας έτσι τις προθέσεις της για το νέο έτος! Η Τζιάντα χρησιμοποιεί φρέσκα υλικά για ένα αναζωογονητικό μενού που περιλαμβάνει τονωτικό χυμό και ψητό ιππόγλωσσο με πράσινη σάλτσα ρόκας.
Οι γιορτές πέρασαν, και είναι ώρα να αρχίσουμε σωστά το νέο έτος! Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα εύκολο και πεντανόστιμο γεύμα με παρφέ κρέμα φράουλα, κεφτέδες, και σούπα αγκινάρας με φρέσκια μέντα.
Είναι Σαββατοκύριακο αμερικάνικου ποδοσφαίρου, και η Τζιάντα ετοιμάζει θεσπέσιες λιχουδιές που θα κάνουν τους καλεσμένους της να συζητούν για αυτές! Το μενού περιλαμβάνει μπέργκερ και μπράουνι σοκολάτας με κανέλα.
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια οικογενειακή βραδιά με τη συνοδεία εξαιρετικού σπιτικού φαγητού. Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα χορταστικό γεύμα για τον Τοντ και την Τζέιντ: χοιρινά μπριζολάκια με μήλα, πατάτες γκρατινέ με τρία τυριά, και ένα γευστικότατο μπανάνα σπλιτ.
Η θεία Ράφι ενώνει τις δυνάμεις της στην κουζίνα με την Τζιάντα, για να ετοιμάσει μερικές από τις συνταγές της γιαγιάς Λούνα. Τα βιβλία συνταγών της γιαγιάς περιλαμβάνουν πληθώρα οικογενειακών μαγειρικών μυστικών που πέρασαν στη Ράφι.
Φανταστικά φουρνιστά καλούδια για το παζάρι κέικ! Η Τζιάντα περνάει τη μέρα στην κουζίνα, ψήνοντας στον φούρνο ποικιλία από καταπληκτικές λιχουδιές, όπως μπουκίτσες μπράουνι, γιορτινά μπισκότα λεμονιού και γλυκό κέικ βερίκοκου.
Είναι τα τρίτα γενέθλια της Τζέιντ, και η Τζιάντα φτιάχνει ένα ξεχωριστό εορταστικό γεύμα για τη μικρή και τις φίλες της. Οι απλές και διασκεδαστικές συνταγές περιλαμβάνουν κλειστές πίτες με κοτόπουλο και μπρόκολο, ζυμαρικά-ροδέλες, και τα κέικ με φράουλα της Τζέιντ.
Η Τζιάντα εμπνέεται από τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Ιταλίας, για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ιταλικό γεύμα. Το φινετσάτο και εύκολο μενού περιλαμβάνει μύδια, τηγανιτές μελιτζάνες και μοσχαρίσια μπριζολάκια σε στιλ Ούμπρια.
Η Τζιάντα επισκέπτεται μερικές από τις αγαπημένες της καντίνες σε διάφορα σημεία του Λος Άντζελες και δημιουργεί πιάτα, όπως ανοιχτά τάκο με χοιρινό, σάντουιτς με τυρί ψημένο στη σχάρα, τηγανιτές γλυκοπατάτες, και κρέπες σοκολάτα-φράουλα.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα τέλειο γεύμα για τις φίλες της, αφιερωμένο στις γεύσεις της άνοιξης. Οι ελαφριές και υγιεινές συνταγές περιλαμβάνουν λινγκουίνι με γαρίδες, σπαράγγια και ντοματίνια, και σανγκρία με βερίκοκα, σμέουρα και λάιμ.
Η Τζιάντα φτιάχνει ένα ανεπιτήδευτο αλλά φινετσάτο βραδινό για τον Τοντ και την Τζέιντ. Τα σάντουιτς με χοιρινό φιλέτο, μέλι και μουστάρδα, το πιλάφι με κινόα, και το πικάντικο παγωμένο τσάι με θυμάρι και λάιμ είναι απλές και νοστιμότατες συνταγές, εξαιρετικά εύκολες στην εκτέλεση.
Η Τζιάντα δημιουργεί απλές συνταγές που η Τζέιντ και οι φίλες της θα λατρέψουν: πεντανόστιμες παραλλαγές αγαπημένων παιδικών πιάτων, σφολιάτες με τυριά, μακαρονοφωλίτσες και λιχουδιές με σοκολάτα και κράνμπερι.
Ακολουθήστε την Τζιάντα και τη Σούζαν Γκόιν στα παρασκήνια, καθώς σχεδιάζουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση. Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο γεύμα με σαλάτα με παντζάρια και κατσικίσιο τυρί, ιππόγλωσσο σε κουρκούτι λεμονιού με συνοδεία εσαλότ, και ένα ξεχωριστό παγωτό με σύκο και σφένδαμο.
Η Τζιάντα και η κόρη της, Τζέιντ, πετούν χαρταετό στην παραλία, ενώ ο σύζυγός της, Τοντ, απολαμβάνει τη θάλασσα. Ο Τοντ βρίσκει τα κορίτσια και κάνουν παρέα ένα κομψό βραδινό πικνίκ.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα πάρτι. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτα μαρουλιού με γκοργκοντζόλα και βινεγκρέτ αχλαδιού, σπαλομπριζόλες σχάρας με σάλτσα ντομάτας και τσίλι πομπλάνο, και μαρτίνι με μπίρα και σφένδαμο.
Η Τζιάντα και η θεία Ράφι φτιάχνουν ακόμα τρία πιάτα από το βιβλίο συνταγών της γιαγιάς της Τζιάντα. Αυτή τη φορά φτιάχνουν μια όμορφη φριτάτα με τόνο και ντομάτες, κόκκινες πιπεριές με μελιτζάνες, και ομελέτα με φράουλες.
Η Τζιάντα φιλοξενεί την εκδήλωση της λέσχης βιβλίου της και παρουσιάζει ένα μενού βασισμένο στο 'Groundswell'. Η συγγραφέας Κέιτι Λι είναι επίσης καλεσμένη στο πάρτι, το οποίο περιλαμβάνει φρέσκα πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό: σαλάτα με σεβίτσε ιππόγλωσσου και κινόα με μαύρα φασόλια.
Κάθε Δευτέρα βράδυ, η Τζιάντα φτιάχνει πιάτα χωρίς κρέας για λόγους υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Ορίστε μερικές από τις αγαπημένες συνταγές της χωρίς κρέας: χούμους αβοκάντο, μπέργκερ με φακές, σαλάτα με γλυκοπατάτα και ψητά λαχανικά.
Οι πίτες ανταγωνίζονται τα κεϊκάκια! Μπορούν να είναι σπιτικές, γλυκές ή αλμυρές. Η Τζιάντα φτιάχνει μερικές από τις αγαπημένες της, όπως πίτα με μήλο και τυρί, πίτα με σμέουρα και αμύγδαλα, και διπλωμένη πίτα Κορνουάλης με κοτόπουλο και πράσο.
Η Τζιάντα τιμά τρεις γυναίκες που προσφέρουν στους άλλους, οργανώνοντας ένα επίσημο γεύμα. Το μενού περιλαμβάνει τηγανιτό σολομό με πράσινο τζατζίκι, σαλάτα κινόα με ψητή μελιτζάνα και μήλα, και παγωμένο τσάι με μούρα, πεπόνι και μέντα.
Η Τζιάντα τιμά την Αμερική με νόστιμα καλοκαιρινά πιάτα. Οργανώνει μία γιορτή στον κήπο της με μπέργκερ καπνιστού χοιρινού και τσάτνεϊ με μήλο και κρεμμύδια, σουβλάκια με λουκάνικο κοτόπουλου και πίτα με μύρτιλο και κομματάκια ροδάκινου.
Η Τζιάντα δημιουργεί τέσσερις ξεχωριστές συνταγές με νουντλς, βασισμένες σε κουζίνες από όλον τον κόσμο: δροσερή σαλάτα με νουντλς από την Ιαπωνία, φαρφάλες με κοτόπουλο και μανιτάρια πορτσίνι από την Ιταλία, ελληνικό παστίτσιο και σοκολάτα τσόου μέιν από την Κίνα.
Η Τζιάντα εξερευνά τα πιο όμορφα για πρωινό μέρη του Λος Άντζελες και δημιουργεί μόνη της τα πιο αγαπημένα πιάτα, προσθέτοντας δικές της πινελιές: βάφλες με λεμόνι και αμύγδαλα και ψιλοκομμένο σαλάμι, μπέικον και σπανάκι.
Η Τζιάντα δημιουργεί τέσσερα υπέροχα σνακ: αλμυρά γλυκά με ξηρούς καρπούς και μπέικον, ιταλικό λουκάνικο, φοντί με τρία τυριά και μπύρα, σπαράγγι σε κουρκούτι μπύρας, με σος κάπαρης και εστραγκόν, και ποπ κορν με μπαχαρικά και βότανα Προβηγκίας και τυρί Ασιάγκο.
Η Τζιάντα και οι φίλες της κάνουν μαθήματα αναρρίχησης στην παραλία Point Dume του Μαλιμπού. Η Τζιάντα ετοιμάζει πικ νικ με σαλάτα κους κους, ρολά κοτόπουλου με μουστάρδα με μέλι και μπάρες με σύκο, αμύγδαλο και πορτοκάλι.
Η Τζιάντα λατρεύει τα επιδόρπια. Αυτή τη φορά, δημιουργεί δύο από τα αγαπημένα της που είναι τόσο γευστικά όσο δείχνουν. Ψήνει μία τάστα με σοκολάτα αμαρέτο και κρέμα βερίκοκου και ένα κέικ με παγωμένη μαρέγκα και σιρόπι ράσμπερι-μπαλσάμικο.
Η Τζιάντα εμπνέεται από τις ισπανικές γεύσεις και δημιουργεί ένα έθνικ μενού με ομελέτα πατάτας, παέγια με νουντλς και εύκολη σάλτσα ρομέσκο και κοκτέιλ λεμονιού.
Η Τζιάντα και ο Τοντ έχουν ραντεβού για δείπνο. Εκείνος βρίσκει το μέρος και εκείνη το μενού: ψητά κολοκύθια και ξυλάκια με προσούτο, ορεκιέτε με μάραθο και λουκάνικο και μπάρες με μασκαρπόνε, σοκολάτα και ράσμπερι.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα γεύμα εμπνευσμένο από τη Γαλλική Πολυνησία και το πρόσφατο ταξίδι της στα Μπόρα Μπόρα. Οργανώνει ένα όμορφο πάρτι νησιωτικού στιλ στον κήπο, με εξωτικά πιάτα, όπως μάχι μάχι με κουλί από μάνγκο και βανίλια και δύο νησιώτικα κοκτέιλ.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551