Αναζήτηση
Στο σπίτι της Τζιάντα - iShow.gr
Στο σπίτι της Τζιάντα
Κύκλοι
1
2
3
4
5
6
Η Τζιάντα οργανώνει άλλο ένα πάρτι για το Χάλοουιν, αυτήν τη φορά στην αυλή της, το ηλιοβασίλεμα. Οι καλεσμένοι της απολαμβάνουν πιτάκια μέντας, κεκάκια κολοκύθας, σοκολάτες, μήλα βουτηγμένα σε καραμέλα και πολλά άλλα πιάτα.
Η Τζιάντα φτιάχνει συνταγές που απολάμβανε με τα αδέρφια της όταν ήταν παιδιά. Καλεί την Ελοϊζα και τον Ιγκόρ για να αναπολήσουν εκείνες τις στιγμές και να απολαύσουν τις συνταγές της.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα μενού για τη γιορτή των Ευχαριστιών την οποία θα περάσει με τον Τοντ και την Τζέιντ. Ετοιμάζει γαλοπούλα και πανσέτα, σαλάτα μαρούλι με ρόκα και σάλτσα βινεγκρέτ ράσμπερι, και κέικ με μήλο, καρύδι και γλάσο από κρεμώδες τυρί.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα κοκτέλ πάρτι στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει ιδιαίτερα ορεκτικά: μαύρο ρύζι με ροδάκινα και αρακά, ξυλάκια γαρίδας και μοσχαριού με βούτυρο σόγιας και κρεμμύδι καθώς και μαρτίνι με τζίντζερ και μήλο.
Τέσσερις συνταγές που μπορούν να μαγειρευτούν είτε σε γάστρα είτε σε κατσαρόλα. Η Τζιάντα μαγειρεύει τα πάντα, από σούπα έως ορεκτικά και επιδόρπιο: ριζότο, τσιοπίνο με γαρίδες και λουκάνικο, κροστίνι με μήλο και κονφί κρεμμυδιού.
Η Τζιάντα, ο Τοντ και ο Τρέβορ περνούν το πρωί της Κυριακής κάνοντας σερφ στον Ειρηνικό και, στη συνέχεια, επιστρέφουν σπίτι και απολαμβάνουν μπραντς με ιδιαίτερες πινελιές: πανίνι, φριτάτα με ροδάκινα και κεράσια και καρπάτσιο καπνιστού σολομού.
Η νέα χρονιά ξεκινά με υπέροχες συνταγές. Υγιεινά πιάτα, χωρίς λιπαρά συστατικά, αλλά με μεστή γεύση: τιλάπια με σάλτσα μουστάρδας, σιτάρι με φράουλες και κατσικίσιο τυρί, καρότο και πουρέ γλυκοπατάτας και άλλα.
Η Τζιάντα παρουσιάζει οικονομικές συνταγές που παραμένουν, όμως, γευστικές: τσιπς βερίκοκου και ανανά, χορτόπιτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητό της κατσαρόλας με μάραθο.
Η Τζέιντ λατρεύει το τραγούδι και τον χορό. Η Τζιάντα οργανώνει ένα μάθημα μουσικής στο σπίτι και ετοιμάζει για τα παιδιά και τους γονείς ένα ευφάνταστο γεύμα με αρνάκι, κρέπες, μακαρονάδα με πανσέτα και αρακά, και αναψυκτικά με γεύση βερίκοκο και φράουλα.
Η Τζιάντα και ο Τοντ καλούν φίλους για να δουν τον μεγάλο αγώνα. Η Τζιάντα ετοιμάζει 'παιχνιδιάρικα' πιάτα με κοτόπουλο, κρεμμύδι και μπαλάκια τυριών καθώς και μιλκσέικ σοκολάτας με αμύγδαλο.
Η Τζιάντα φτιάχνει ορισμένες γλυκές λιχουδιές για να τις δώσει στα πεθερικά της την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Κομματάκια σοκολάτας και κανέλας και μπισκότα με σοκολάτα και καρύδα είναι μερικές από αυτές τις λιχουδιές.
Η Τζιάντα και η Ράφι συνεχίζουν την παράδοση ανταλλαγής συνταγών τους, με δύο από τα αγαπημένα τους πιάτα: ρολατίνι φρέσκων ζυμαρικών με σπανάκι και ρικότα, και τις φράουλες σε ξύδι της Ράφι.
Η Τζιάντα απολαμβάνει τις αγαπημένες συνταγές της μαμάς σε ένα χαλαρό γεύμα με την Τζέιντ στην κουζίνα. Τρώνε μανικότι στον φούρνο με λουκάνικο και αρακά, κρέμα καλαμποκιού με παρμεζάνα και μπισκότα με διπλή σοκολάτα και εσπρέσο.
Η Τζιάντα δημιουργεί απίστευτα φουρνιστά καλούδια, για να τα πάρει ο ανιψιός της και η αδελφή της στο φιλανθρωπικό παζάρι του σχολείου: μπισκότα με σοκολάτα και κάστανο, ταρτάκια με ρικότα και μούρα, και κεκάκια με βερίκοκο και σαλάμι.
Η Τζιάντα, επηρεασμένη από την επίσκεψή της στο Περού, ετοιμάζει ένα αυθεντικό περουβιανό γεύμα με κοτόπουλο με σος περουβιανού τσίλι, σαλάτα με κινόα και μωβ πατάτα, και παρφέ κίτρου με ανανά και μάνγκο, και καλεί τις φίλες της για να το απολαύσουν.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα μενού με μεσογειακά σάντουιτς, σαλάτα με τηγανιτό κουσκούς, ταπενάντ με ρεβίθια και ελιές, και μπίρα με γλυκάνισο και κανέλα, για να απολαύσουν ο Τοντ και η Τζέιντ στην παραλία λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα.
Η Τζιάντα προσκαλεί κάποια που θαυμάζει για ένα απλό γεύμα. Η Απολλωνία Πουαλάν, ιδιοκτήτρια του Αρτοποιείου Πουαλάν στο Παρίσι, έρχεται για να απολαύσει ένα μενού με γαλλικές συνταγές: κοτόπουλο μενιέρ, ιταλική βισισουάζ, και pain perdu.
Η Tζιάντα περνά την Κυριακή της οργανώνοντας ένα πάρτι στην πισίνα με τις φίλες της και τα παιδιά τους. Δημιουργεί ένα σπουδαίο μενού: μπέργκερ α λα πιτσαϊόλα, πένες με καβουρδισμένο βούτυρο, ρόκα και κουκουνάρι, και ένα τροπικό σορμπέ καρπουζιού.
Η Τζιάντα γιορτάζει το Πάσχα με την οικογένειά της. Δίνει στο πασχαλινό αρνί μια διαφορετική πινελιά, με μια κρούστα κινόα με συνοδεία κριθαράκι με καπνιστή βινεγκρέτ, και ναπολεόν με μελιτζάνα και σπαράγγια.
Η Τζιάντα προσκαλεί τη μητέρα της, Βερόνικα, και την αδελφή της, Ελοϊζα, για ένα υπαίθριο γεύμα σε κλειστό κύκλο με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Το μενού περιλαμβάνει τραγανό κοτόπουλο με αλάτι με δενδρολίβανο και λεμόνι, ζυμαρικά με λιαστές ντομάτες και ζελεδάκια με εσπρέσο και σοκολάτα.
Τέσσερις συνταγές με έντονο στίγμα. Η Τζιάντα ανεβάζει τη θερμοκρασία στην κουζίνα με πικάντικα πιάτα: κεφτεδάκια με μια καυτή πινελιά, ένα πιπεράτο γκασπάτσο, φλογερά ραβιόλι κι επιδόρπιο με φράουλες και σοκολάτα.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα παιδικό πάρτι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της! Έχει οργανώσει ένα μυστικό κυνήγι θησαυρού γύρω από το σπίτι, και το σκηνικό του πάρτι θυμίζει τη χώρα των θαυμάτων με ένα αντίστοιχο μενού.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα απλό γεύμα στο σπίτι της για τη Γιορτή του Πατέρα. Ο Τοντ και ο αδελφός του, Τρέβορ, είναι οι επίτιμοι καλεσμένοι, ενώ η Τζέιντ έχει αναλάβει τη διακόσμηση του τραπεζιού.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα ελληνικό γεύμα, αντλώντας ιδέες από την επίσκεψή της στη Σαντορίνη και προσκαλεί λίγους φίλους για ένα ελληνικό τσιμπούσι με καλιφορνέζικη αύρα. Η Τζιάντα μαγειρεύει ελληνική πίτσα, ελληνικά κεφτεδάκια και, για επιδόρπιο, μάφιν με ελιές.
Η γιαγιά της Τζιάντα είχε ένα βιβλίο με οικογενειακές συνταγές και μαγειρικά μυστικά, γραμμένα από το ίδιο της το χέρι. Άφησε το βιβλίο στην κόρη της, Ράφι, που, με τη σειρά της, το έδωσε στην Τζιάντα.
Η Τζιάντα δημιουργεί πιάτα για ένα ταξίδι με τον Τοντ και την Τζέιντ. Το γεύμα ταιριάζει με την ατμόσφαιρα στη Μαρίνα ντελ Ρέι: λινγκουίνι με αβοκάντο, αγκινάρες στη σχάρα και μπισκότα με καλαμποκάλευρο.
Η Τζιάντα δημιουργεί τέσσερις συνταγές, με υλικά από τα μυρωδικά που καλλιεργεί στο σπίτι της, μεταξύ των οποίων ένα απίθανο κοκτέιλ με μυρωδικά και εξαίσια επιδόρπια.
Το ψήσιμο στη σχάρα δεν είναι μόνο για τους άντρες. Η Τζιάντα ψήνει στη σχάρα για τις φίλες της. Όμως δεν ετοιμάζει τα συνηθισμένα μπέργκερ και μπριζόλες, αλλά συνδυάζει το κέφι με όμορφα υλικά, που κατά κανόνα δεν θα μας περνούσε από το μυαλό να ψήσουμε στη σχάρα.
Πού και πού είναι χαριτωμένο να περνάς τη μέρα στην κουζίνα, ετοιμάζοντας ορισμένα κλασικά πιάτα από το μηδέν. Έτσι, η Τζιάντα προσπερνά τις ευκολίες και δημιουργεί συνταγές με τον παραδοσιακό τρόπο.
Η Τζιάντα δημιουργεί ένα χορτοφαγικό μενού που θα έκανε τους πάντες να τα χάσουν: ρολά από φακές και καφέ ρύζι, αρωματισμένο τόφου στη σχάρα με κρέμα αβοκάντο, και σπαγγέτι ολικής άλεσης με λαχανάκια Βρυξελλών και μανιτάρια.
Η Τζιάντα ετοιμάζει τέσσερις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές. Στη συνέχεια, αλλάζει ρότα, προσθέτοντας μερικά απροσδόκητα υλικά και τεχνικές που δίνουν σε αυτά τα οικεία πιάτα μια σύγχρονη αίσθηση.
Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και στις πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες. Πώς βρίσκεις τον χρόνο για νόστιμα σπιτικά γεύματα τα βράδια των εργάσιμων ημερών της εβδομάδας; Η Τζιάντα φτιάχνει υπέροχα πιάτα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο.
Η Τζιάντα και η οικογένειά της ξεκινούν για μια διήμερη απόδραση. Το να τρως έξω κάθε βράδυ στις διακοπές μπορεί να αποδειχθεί ακριβό. Έτσι, η Τζιάντα ετοιμάζει μερικά εύκολα και οικονομικά πιάτα που η οικογένειά της θα απολαύσει στην εκδρομή.
Η Τζιάντα είναι η οικοδέσποινα για τη συνάντηση της λέσχης βιβλίου της και δημιουργεί ένα αντίστοιχο μενού. Φτιάχνει χτένι με κινόα, μια ελαφριά σαλάτα με ιταλικό ραδίκι, αχλάδια και ρόκα, και μια απολαυστική κρέμα με μαρέγκα λεμονιού.
Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα θαυμάσιο μενού που συνδυάζει ψάρι και κρέας, αναμιγνύοντας ιταλικά υλικά με καλιφορνέζικη αύρα. Το μενού της περιλαμβάνει πένες με θαλασσινά, πιπεριές γεμιστές με καβούρι, και ένα πιάτο με πανσέτα γλασαρισμένη με μέλι και μουστάρδα.
Η Τζιάντα επισκέπτεται την αγαπημένη της αγορά παραγωγών και δημιουργεί ένα πεντανόστιμο μενού με εποχικά υλικά. Οι συνταγές δεν είναι τυποποιημένες, αλλά παραμένουν εύκολες και γευστικές.
Η Τζιάντα συνεχίζει την παράδοση να προσκαλεί σε γεύμα κάποια που θαυμάζει. Η Τζόαν Μακναμάρα, ιδρύτρια του εστιατορίου του Λος Άντζελες 'Joan's on Third', καταφθάνει για ένα γεύμα επηρεασμένο από τις γεύσεις του εστιατορίου της.
Η Τζιάντα καθοδηγεί παιδιά τα οποία ενδιαφέρονται να απασχοληθούν στη βιομηχανία της εστίασης. Τα βοηθάει να ετοιμάσουν ένα γεύμα με κοτόπουλο με δενδρολίβανο και μουστάρδα, τούρτα με πολέντα και επιδόρπιο με φρούτα.
Η Τζιάντα νιώθει σαν να βρίσκεται στην πατρίδα της, καθώς φτιάχνει απολαυστικά ιταλικά επιδόρπια που θα λατρέψουν οι πάντες, μεταξύ των οποίων mostaccioli, ένα είδος ιταλικών μπισκότων, ένα σοκολατένιο σαλάμι, και τηγανίτες μήλου.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551