Αναζήτηση
Η Τζιάντα στην Ιταλία - iShow.gr
Η Τζιάντα στην Ιταλία
Κύκλοι
1
2
Η Τζιάντα πηγαίνει στο Σορέντο, για να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα ιταλικά υλικά και, στη συνέχεια, γυρίζει σπίτι για να ετοιμάσει ένα ελαφρύ γεύμα με τα τοπικά καλούδια.
Η Τζιάντα οργανώνει ένα πάρτι με κρασί και ορεκτικά, δημιουργώντας παραλλαγές δημοφιλών πιάτων του ιταλικού νότου: αλμυρή κροστάτα, πατάτες τσιπς με κατσικίσιο τυρί και ελιές, και δαμάσκηνα με παρμεζάνα και προσούτο.
Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα πικνίκ που θα απολαύσει δίπλα στην πισίνα μαζί με την κόρη της, Τζέιντ.
Η Τζιάντα και η θεία της, Ράφι, επισκέπτονται τη νότια ιταλική πόλη Τόρε Ανουντσιάτα, όπου κάποτε ο προπάππους και η προγιαγιά της Τζιάντα είχαν εργοστάσιο ζυμαρικών.
Η Τζιάντα πηγαίνει σε ένα τοπικό ιταλικό εστιατόριο και δημιουργεί ένα πιάτο ημέρας για το μεσημεριανό γεύμα.
Η Τζιάντα τιμά την πίτσα της Νάπολης, δημιουργώντας τη δικιά της φρέσκια ζύμη σε ναπολιτάνικο στιλ, και ετοιμάζει μερικές από τις αγαπημένες της πίτσες στον ειδικό υπαίθριο φούρνο, μαζί με την κόρη της, Τζέιντ, και τις φίλες της.
Η Τζιάντα δημιουργεί πιάτα εμπνευσμένα από τα ασύλληπτα θαλασσινά και τα άφθονα κίτρα του Σορέντο.
Η Τζιάντα ταξιδεύει στις αναμνήσεις και δημιουργεί κάποια από τα αγαπημένα πιάτα της παιδικής της ηλικίας: κλασική σάλτσα με ντομάτα και παρμεζάνα, λευκή πίτσα, και φρυγανισμένο ψωμί με σοκολάτα και ρικότα.
Η Τζιάντα και η θεία Ράφι ανατρέχουν στο βιβλίο συνταγών της γιαγιάς Λούνα, για να ξαναφτιάξουν μια πεντανόστιμη συνταγή, αντλώντας έμπνευση από τον μήνα του μέλιτος που η γιαγιά και ο παππούς της Τζιάντα πέρασαν στην ακτή του Αμάλφι.
Η Τζιάντα και μια φίλη της πάνε με το αυτοκίνητο στη Σκάλα και, έπειτα από ένα παιχνίδι μπότσε με τους ντόπιους, μοιράζονται ένα γεύμα καλιφορνέζικης και ιταλικής έμπνευσης με ρολάκια προσούτο, σάντουιτς με μαριναρισμένο σαλούμι, και σαλάτα ντομάτας, αβοκάντο και εσκαρόλ.
Η Τζιάντα περνά ένα κυριακάτικο απόγευμα στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για μια οικογενειακή συγκέντρωση. Το μενού περιλαμβάνει ψητή κολοκύθα με κεράσια και φιστίκια, φαρότο με μανιτάρια και αρακά, και αρνίσιο οσομπούκο.
Η Τζιάντα επισκέπτεται το αγαπημένο της αρτοποιείο στο Σορέντο, όπου συνεργάζεται με τη φουρνάρισσα για να φτιάξουν το φημισμένο της κέικ. Αργότερα, η Τζιάντα το συνδυάζει με λιμοντσέλο και, επιπλέον, φτιάχνει μια τάρτα με κρέμα σοκολάτας και φιστίκι.
Η Τζιάντα ετοιμάζει ένα κοκτέιλ πάρτι στον εξωτερικό χώρο της βίλας της με γείτονες και φίλους, στο οποίο προσφέρει μια σειρά ιταλικών κοκτέιλ μαζί με διάφορες μπουκίτσες καλιφορνέζικης έμπνευσης.
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551