Αναζήτηση
Πάνος Πικραμένος βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Εαν αναζητάτε τον Παναγιώτη Πικραμμένο - Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, πατήστε εδώ

Ο Πάνος Πικραμένος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Σπούδασε στην Αυστρία και από το 1986 ζει μόνιμα στην Ελλάδα.
Είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Έχει μεταφράσει αρκετά βιβλία και δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα στον ελληνικό και ξένο τύπο ενώ έχει ειδικευτεί σε θέματα Άμυνας, Εξωτερικής Πολιτικής, και Διεθνών Σχέσεων. Ακόμα έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και από πολύ κοντά με το Κουρδικό Ζήτημα.
Αρθρογράφησε ή εργάστηκε ως ρεπόρτερ στις εφημερίδες «Μακεδονία», «Ακρόπολη», «Εξουσία», «Εκτροπή», και στα περιοδικά «Πόλεμος και Ιστορία», «Άμυνα και Διπλωματία», «Cockpit», «Στρατιωτική Ιστορία», «Κλικ», «Athens Voice», «Symbol», «Διπλωματία», «Άρδην», «Ρεσάλτο» και στην ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr όπως και στην εκπομπή «Με αρετή και Τόλμη» , η οποία προβάλλεται από την ΕΤ1.
Υπήρξε ανταποκριτής της εφημερίδας Ozgur Politika και του πρακτορείου ειδήσεων DEM με έδρα την Γερμανία και του τηλεοπτικού σταθμού MED-TV με έδρα το Βέλγιο.
Συμμετείχε σε δημοσιογραφικές αποστολές στο Πακιστάν, Β. Ιράκ, Συρία, Λίβανο, FYROM, και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Αφρικής.
Υπήρξε επικεφαλής και επιμελητής του τμήματος εκδόσεως βιβλίων των εκδόσεων «Επικοινωνίες Α. Ε.».
Έχει εργαστεί ως μεταφραστής βιβλίων από την γερμανική γλώσσα.
Είναι συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο «Οδοιπορικό στο Κουρδιστάν», δύο μονογραφιών για τον Τσε Γκεβάρα και μίας μονογραφίας για το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου . Στο στάδιο της συγγραφής βρίσκονται μια σειρά από άλλα βιβλία.
Έχει ασχοληθεί εις βάθος με την Ποίηση, την Λογοτεχνία και την Μουσική.
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551