Αναζήτηση
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάολα ενταντίον του παπά: «Είναι ντροπή! Να το κάνει κάποιος….» | iShow.gr
Ειδήσεις
Ξεσπά ο πρώην σύζυγος της Πάολα ενταντίον του παπά: «Είναι ντροπή! Να το κάνει κάποιος….»
Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016
21:01

Σήμερα το μεγάλο θέμα της ημέρας είναι η τραγική και χυδαία απόφαση του εκπροσώπου της Εκκλησιάς και του ανθρώπου που τέλεσε το μυστήριο να ανεβάσει φωτογραφίες και βίντεο από την εξόδιο ακολουθία του πατέρα της Πάολας.

Η οικογένεια είναι διπλά σοκαρισμένη, καθώς λίγες ώρες πριν τον απότομο αποχαιρετισμό καλείται να διαχειριστεί την απίστευτη αμετροέπεια ενός εκπροσώπου του θεού να ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες με ανοιχτό το φέρετρο.

Ο Φώτης Ζογγλοπίτης μου μίλησε πρίν από λίγο. «Είναι ντροπή. Να το κάνει κάποιος πιτσιρικάς να τον δικαιολογήσω. Που κι αυτό δεν το κάνεις. Να το κάνεις όμως ο εκπρόσωπος του Θεού και αυτός που τελεί το μυστήριο είναι τουλάχιστον τραγικό. Είναι ντροπή. Είναι περιύβριση νεκρού. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να κινηθώ εναντίον του. Είναι από μόνη της η πράξη καταδικαστέα. Λυπάμαι απλά», δήλωσε στον Νάσο Γουμενίδη

Κι εμείς λυπόμαστε με τις εικόνες αυτές και την έλλειψη σεβασμού απέναντι στον νεκρό. Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό ακόμη ο εθισμένος παπάς στα social media θα υπάρχει στους κόλπους της Εκκλησίας.

Και όλα αυτά γιατί; Για κάποια like παραπάνω ή για να διαφημίσει το πόσο καλά λειτουργεί στις κηδείες;


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Πάολα Φωκά
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551