Αναζήτηση
Ξέμεινε από... ροζ η εταιρία χρωμάτων που είχε αναλάβει τα σκηνικά της ταινίας Barbie | iShow.gr
Ειδήσεις
Ξέμεινε από... ροζ η εταιρία χρωμάτων που είχε αναλάβει τα σκηνικά της ταινίας Barbie
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
14:57

Για τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Barbie», η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, με πρωταγωνίστρια στον ομώνυμο ρόλο την Μάργκοτ Ρόμπι και στο ρόλο του Κεν τον Ράιαν Γκόσλινγκ, η ομάδα παραγωγής χρησιμοποίησε τόσο ροζ χρώμα για τα σκηνικά που προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη μιας ολόκληρης εταιρείας, λέει η σχεδιάστρια παραγωγής Σάρα Γκρίνγουντ.

Μιλώντας στο Architectural Digest, η σκηνοθέτης Γκρέτα Γκέργουικ και η σχεδιάστρια παραγωγής της ταινίας, Σάρα Γκρίνγουντ, αποκάλυψαν πως για την κατασκευή της Barbieland, χρησιμοποιήθηκε εξ ολοκλήρου φωσφοριζέ ροζ χρώμα, από το διάσημο σπίτι της Barbie μέχρι τους δρόμους και τις κολώνες φωτισμού. Στη συνέντευξη, η Γκρίνγουντ, η οποία ήταν έξι φορές υποψήφια για Όσκαρ, δήλωσε πως η ταινία προκάλεσε διεθνή έλλειψη ροζ χρώματος. «Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ», είπε στο περιοδικό.

Ωστόσο, Πράουντ επιβεβαίωσε πως η ταινία «χρησιμοποίησε όσο χρώμα είχαμε» αλλά διευκρίνισε πως η παραγωγή της Barbie συνέπεσε με ευρύτερα προβλήματα της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και με ακραία καιρικά φαινόμενα στο Τέξας στις αρχές του 2021, τα οποία επηρέασαν ζωτικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του χρώματος.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551