Αναζήτηση
Τηλεοπτική βόμβα! Κόβουν την Τσαπανίδου απο το STAR; | iShow.gr
Ειδήσεις
Τηλεοπτική βόμβα! Κόβουν την Τσαπανίδου απο το STAR;
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016
12:31

Έντονα ακούγεται απο χθές απο στόματα ισχυρά και μη εξαιρετέα πως η Πόπη Τσαπανίδου ανεξαρτήτως του τι μέλλει γενέσθαι στο κανάλι της Κηφισιάς τους επόμενους μήνες,σύντομα θα αποτελεί παρελθόν από την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Και αυτό γιατί κάνει ακόμη χειρότερα νούμερα σε σχέση με την περσινή σεζόν με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα και στις «Αλήθειες» της Ζήνας Κουτσελίνη που παραλαμβάνουν ισχνόlead – in.

Έτσι στους διαδρόμους του καναλιού ακούγεται πως η εκπομπή θα κοπεί και η δημοσιογράφος προσωρινά θα αξιοποιηθεί σε ρόλο σχολιάστριας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενώ δεν αποκλείεται να μπει τελείως στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας….

Τα νούμερα της Δευτέρας είναι ενδεικτικά της κατάστασης: Μόλις 7,6% στο σύνολο την ώρα που το αντίπαλο «Τώρα» της Μπουσδούκου στον ΣΚΑΪ έκανε 19,1%, το δίδυμο Καραβάτου – Κατσούλη στο Ε 16% η χιλιοστή επανάληψη της «Ονειροπαγίδας» στον ΑΝΤ1 18,1% και η σειρά «Ασυνήθεις ύποπτοι» στο σχεδόν κλειστόMega 11,9%.

ΣτοSTARδεν βρίσκουν κανένα λόγο γιατί να υπάρχουν τα λειτουργικά έξοδα μιας ζωντανής ειδησεογραφικής εκπομπής στο δίωρο 10.00 – 12.00 την ώρα που μια επανάληψη μπορεί να χτυπήσει ακόμη και τα διπλάσια νούμερα.

Νassosblog


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Πόπη Τσαπανίδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551