Αναζήτηση
Θοδωρής Αθερίδης : «Hμουν φοβικό παιδί και οι φίλοι μου με κορόιδευαν» | iShow.gr
Ειδήσεις
Θοδωρής Αθερίδης : «Hμουν φοβικό παιδί και οι φίλοι μου με κορόιδευαν»
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015
12:05
Ο Θοδωρής Αθερίδης, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στη «Lifo» και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying που βίωσε στη παιδική ηλικία του.

«Είχα υποστεί bullying από τα παιδιά της ηλικίας μου, που έβλεπαν κάτι πρωτόγνωρο αλλά και από τον ίδιο μου τον εαυτό, τα μάτια μου, η εικόνα που είχα για τον εαυτό μου δεν ήταν ωραία. Ήμουν χειρότερος από όσο ήθελα να είμαι», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τα αρνητικά βιώματα επειδή λείπω 20 ολόκληρα χρόνια τα έχω ωραιοποιήσει. Θυμάμαι κάτι συναισθηματικές τρύπες που είχα, ένα συναισθηματικό bullying που είχα υποστεί λόγω αναπηρίας με κρίσεις πανικού και φοβίες, μια εποχή που δεν ήταν της μόδας. Ένιωθα θύμα κοροϊδίας, ήμουν φοβικό παιδί και οι φίλοι μου με κορόιδευαν γιατί δεν ήταν διαδεδομένο κάτι τέτοιο. Στα 15 μου χρόνια, δεν υπήρχαν ladoze, τα ψυχοφάρμακα ήταν για την τρέλα μόνο, δεν ξέρω πώς διαχειρίζονταν τέτοιες καταστάσεις, δεν είχα πάρει τότε κάποιο φάρμακο. Βίωνα όλη αυτήν την κατάσταση με μια ηρεμία και μια μοναξιά».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Θοδωρής Αθερίδης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551