Αναζήτηση
Τα κιλά της Κορινθίου, η πρεμιέρα της Μελέτη και η… ολική καταστροφή του Θέμου! | iShow.gr
Ειδήσεις
Τα κιλά της Κορινθίου, η πρεμιέρα της Μελέτη και η… ολική καταστροφή του Θέμου!
Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015
19:29
Μπορεί να πέρασε λίγος καιρός από το τελευταίο TOP TV, αλλά επιστρέψαμε δριμύτεροι για να σχολιάσουμε όλα αυτά που έκαναν εντύπωση στη τηλεόραση και όχι μόνο. Οι πρεμιέρες συνεχίζονται, οι εκπομπές παλεύουν για να κάνουν νούμερα και οι μεταγραφές πέφτουν σαν «βόμβες» στο τηλεοπτικό τοπίο!
Τι να πει κανείς για τα κιλά της αλληνής;

Και ειδικά όταν μιλάμε για τα κιλά και τις γάμπες της Μαρίας Κορινθίου, πραγματικά θα πρέπει να είμαστε και λίγο σοβαροί… Γιατί αυτό το θέμα, είναι πολύ σημαντικό! Βγαίνει μια κυρία… τύπου fashion blogger (λες και είμαστε στην Αμερική που υπάρχει fashion) και ρίχνει το δηλητήριό της… για τις γάμπες της Κορινθίου!

«Η Μαρία καλά κάνει και κρύβει (με την φούστα) τα πόδια της γιατί δεν είναι για να φαίνονται! Είναι παχιά πολύ», είπε η fashion blogger και φυσικά όλη η τηλεόραση ασχολήθηκε με αυτό και το κατέκρινε! Το σχόλιο ήταν ρατσιστικό, όπως και η αντιδράσεις που έφερε!
Το Spata live… ψάχνεται!

Τελικά το τρέιλερ της εκπομπής ήταν καλύτερο από την ίδια την εκπομπή! Και δυστυχώς το λέω εγώ, που πίστευα και πιστεύω πολύ τα δύο παιδιά, την Μαίρη και τον Δημήτρη!

Η εκπομπή δεν μπορεί να βρει με τίποτα τους ρυθμούς της, σε ένα στούντιο… υπερπαραγωγή χωρίς λόγο και αιτία. Και λες μα αυτά τα παιδιά είναι φίλοι, έχουν περάσει πολλά μαζί, έχουν χημεία! Χημεία σαν φίλοι σίγουρα έχουν… αλλά σαν τηλεοπτικό ζευγάρι προς τον παρόν δεν έχουν! Ελπίζω να το βρουν. Και μόλις το βρουν… θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψω!

ΣΧΕΤΙΚΟ: Για άλλη μια φορά ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή του, "Αποκαλυπτικά" βρέθηκαν στο TOP-5 της εβδομάδας στην κατηγορία "Μαγκαζίνο" και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση για την εκπομπή του Σαββάτου. Οι τηλεθεατές επέλεξαν και αυτό το Σαββατοκύριακο την εκπομπή του Μένιου χαρίζοντάς του απλόχερα νούμερα τηλεθέασης!
Ολική… καταστροφή!

Αυτό δεν ήταν εκπομπή! Ήταν κάτι που θύμιζε το «Όλα» ή μια κακή απομίμησή του. Δεν ξέρω αν φταίει η αποχώρηση του Βαγγέλη Περρή, ή το άγχος της πρεμιέρας, πάντως αυτό που είδα δεν μπορούσε να με κρατήσει! Και εκεί που κάποια στιγμή έκλεινα τα μάτια μου… τσουπ! βγαίνει η Ελεονώρα Μελέτη και μου άνοιξε και πάλι το μάτι! Απέκτησε και λίγο ενδιαφέρον!

Κατά τα άλλα η εκπομπή έχασε αυτό που είχε. Το χιούμορ, τα γρήγορα βίντεο, τα πειράγματα… Τώρα το μόνο που βλέπαμε ήταν ο Θέμος Αναστασιάδης, που προσπαθούσε μέσα από μονολόγους να κάνει… χιουμοράκι! Τραγικό! Κρίμα!
Σμαράγδα Καρύδη: Αυτό είναι παιχνίδι


Άνετη, ακομπλεξάριστη και πάντα ευχάριστη, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την πρεμιέρα της την προηγούμενη εβδομάδα, με καλεσμένους δυνατούς όπως τον Καπουτζίδη και την Βανδή! Η εκπομπή στους ίδιους ρυθμούς, με νέα παιχνίδια και αστεία στιγμιότυπα! Αν και τα νούμερα τηλεθεάσης δεν την ευνόησαν, η εκπομπή είναι μια ευχάριστη νότα στον πόνο και στις κακές ειδήσεις που ακούμε συνεχώς! Είναι ένα παιχνίδι… αυτό και τίποτα παραπάνω!

ΑΣΧΕΤΟ: Την εκπομπή της Δρούζας την είδατε; Όχι; Καλά δεν χάσατε και τίποτα. Είναι σαν να βλέπεις το HASHTAG αλλά χωρίς την αλήθεια του. Όλα στημένα, όλα ψεύτικα! Ένα σήριαλ που κα Δρούζα το πουλάει για εκπομπή! Έτσι γίνονται οι εκπομπές; Με σεναριογράφο, σκηνοθέτη και κειμενογράφο των ΟΝ; Χωρίς δημοσιογραφική ομάδα; Αυτό ήταν το Μυστικό σας;
Hashtag: Επιτέλους θα κάνει πρεμιέρα!

Μπορεί να φτάσαμε στα μέσα Νοέμβρη για να κάνει πρεμιέρα το HASHTAG, όμως οι συντελεστές της εκπομπής εγγυώνται ένα τέλειο αποτέλεσμα. Το επεισόδιο της Πέμπτης, που πλέον θα μεταδίδεται live (Δόξα τω Θεώ τόσο καιρό το λέγαμε!) θα ασχοληθεί με ένα «βαρύ» θέμα, όπως είναι τα Τροχαία, όμως με αυτό τον τρόπο θέλει να αφυπνίσει τους οδηγούς να είναι πιο προσεκτικοί αλλά και να δείξει σε όλους ότι όλα τα πράγματα στη ζωή… αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη! Ένα επεισόδιο που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 19/11 στις 23:00!
Η μεταγραφή του Ε…υαγγελάτου!

Αυτό κι αν είναι «βόμβα»! Τελικά το Epsilon θα συγκεντρώσει όλους τους μεγάλους δημοσιογράφους-παρουσιαστές και οι υπόλοιποι θα τρέχουν! Ο δημοσιογράφος αρχές Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή του, που θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18:45 και διαρκεί μέχρι τις 21:00 το βράδυ! Με λίγα λόγια Νίκος φέρνει στο Epsilon έναν αέρα ενημέρωσης, που έλειπε από το κανάλι! Σύμφωνα με πληροφορίες το δελτίο του σταθμού θα εκπέμπει κανονικά μετά την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, χωρίς όμως να έχει «κλειδώσει» ακόμα ο παρουσιαστής του.



Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551