Αναζήτηση
Στο Πάμε Πακέτο αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Αντώνη Βαρδή! | iShow.gr
Ειδήσεις
Στο Πάμε Πακέτο αποκαλύφθηκε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Αντώνη Βαρδή!
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
11:05


Ο δημιουργός πέρα από το μεγάλο έργο που άφησε με τον θάνατό του, άφησε πίσω και πολλές ευεργεσίες και βοηθεια προς ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.... Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό Πακέτο του Alpha.

Στην εκπομπή Πάμε Πακέτο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε καλεσμένο έναν άνθρωπο που γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα. Καθώς της περιέγραφε την πορεία του και τα όσα έχει ζήσει καθηλωμένος πάνω σε ένα καροτσάκι, η παρουσιάστρια τον ρώτησε ποιος τον βοήθησε, μιας και εκείνος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Πριν προλάβει να απαντήσει τον έπιασαν τα κλάματα και με δυσκολία απάντησε: "Ο Αντώνης ο Βαρδής. Γιατί εγώ με τα ποσοστά αναπηρίας που έχω, τα τεχνητά μέλη, το 25% των ποσών πρέπει να το βάλω από την τσέπη μου, πράγμα που δεν υπήρχε. Τον γνώριζα τον Αντώνη, του εξήγησα και μου είπε μην στενοχωριέσαι θα το κανονίσουμε. Μου έδωσε τα τεχνητά μέλη και αυτό το καροτσάκι για να μπορώ. Ήταν πολύ δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια".

Η ιστορία αυτή έρχεται λοιπόν να επιβεβαιώσει ότι ο Αντώνης Βαρδής εκτός από καλός μουσικός και δημιουργός επιτυχιών, ήταν και ένας καλός άνθρωπος!


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αντώνης Βαρδής
Σχετικά show
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551