Αναζήτηση
Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία | iShow.gr
Ειδήσεις
Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
10:25

Η Κατερίνα Στανίση, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή EQ του Action24 και αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που είχε βιώσει στο παρελθόν.

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν δέχτηκε τη συμπαράσταση καμίας γυναίκας, ούτε την περίοδο που βίωνε αυτές τις άσχημες καταστάσεις, αλλά ούτε και αργότερα όταν μίλησε δημόσιες γι’ αυτές.

Με βουρκωμένα μάτια εξήγησε  τη μεγάλη απογοήτευσή της, αλλά και τα σχόλια που έλαβε από άλλες γυναίκες, που μπορεί να είχαν υπάρξει θύματα αντίστοιχων καταστάσεων με την τραγουδίστρια.

«Δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, γιατί έτυχε να με ρωτήσουν και να τα πω και εγώ μετά από χρόνια, που συνέβησαν. Δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα. Καμία. Και όχι ότι τα περνάς εσύ και δεν σε πιστεύουν, έχεις και τον περίγυρο. Σου λένε, δεν μπορεί τώρα αυτός ο άνθρωπος που είναι έτσι… Ποιος ξέρει τι κάνει και αυτή; Έχουμε και τέτοια. Άντε τώρα εσύ να βγάλεις άκρη. Αφού σε έβλεπαν, ότι ήσουν ταμπούρλο. Και που τα είπα κιόλας, να βγει μια γυναίκα και να πει ναι ρε, ζω και εγώ έτσι, κάντε κάτι…», είπε η Κατερίνα Στανίση.

 
 «Όσο δυναμική και να είσαι δεν παύεις να είσαι γυναίκα – Δεν υποστηρίζεσαι από την κοινωνία όσο θα έπρεπε»

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε και για την έμφυλη βία που βιώνουν ακόμα και σήμερα οι γυναίκες, αναφέροντας:

«Όσο δυναμική και να είσαι, δεν παύει να είσαι γυναίκα. Όταν ήμουν μικρή και όταν μεγάλωσα, δεν υπήρχε στη γειτονιά άντρας να δέρνει τη γυναίκα του. Και μέχρι και σήμερα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η γυναίκα δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από την κοινωνία όσο θα έπρεπε. Χτύπησες γυναίκα έξω και δεν σε χώσανε μέσα; Τι γυναίκα τι είναι; Το υπό που λέγανε παλιά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται, γιατί ρε παιδιά; Τι συμβαίνει; Δεν έχουμε μέσα μας λίγη γαλήνη; Τα βάζεις με τη γυναίκα σου; Σκοτώνεις τον άλλον, να αφήσεις τα παιδιά σου ορφανά; Δεν κάνω την ψυχολόγο, που θα μπορούσα να είμαι με τα πράγματα που έχω κάνει. Πρέπει να σταματήσουν αυτά! Δεν βγαίνει η ζωή έτσι. Ή σου λέει “βαρέθηκα, δεν θέλω να είμαι μαζί σου”. Έχει δικαίωμα να το πει και να το κάνει. Δεν μπορεί να το δεχτεί ο ένας ο πολλά βαρύς; Γιατί δεν μπορείς την άρνηση; Τι είναι το κτήμα σου; Δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Υποτίθεται είμαστε λαός προοδευτικός. Εγώ όταν περνούσα άσχημες καταστάσεις, δεν μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα, καμία. Κι όχι ότι τα περνάς και δεν τα πιστεύουν. Ούτε ο περίγυρος και λένε “ποιος ξέρει τι κάνει κι αυτή”. Σε έβλεπαν που είσαι ταμπούρλο! Και που τα είπα, να πει μια γυναίκα ότι ζει έτσι, κάντε έτσι, δεν…», είπε η Κατερίνα Στανίση.

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Στανίση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551