Αναζήτηση
Σόφη Πασχάλη: Το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή | iShow.gr
Ειδήσεις
Σόφη Πασχάλη: Το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
09:00

Για το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή είχε μιλήσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People μια από τις πιο δυναμικές παίκτριες του Survivor, η Σόφη Πασχάλη.

«Στα 20 μου είχα ένα ατύχημα με σκάφος στις διακοπές, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό. Έσπασα ένα σπόνδυλο στη μέση μου και οι γιατροί μού είπαν πως φοβούνταν ότι μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να ξαναγυμναστώ. Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα καν να περπατήσω»

«Μια κοπέλα που γνώρισα μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη yoga, λέγοντάς μου πως θα με βοηθήσει πολύ και τότε, θυμάμαι, της είπα: “Δηλαδή, εννοείς να προσεύχομαι;”. Όμως λίγο καιρό μετά έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, όπου ενημερώθηκα για όλες τις μορφές yoga, αγόρασα dvd και βιβλία και ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά, θέλοντας να διορθώσω το πρόβλημα στη μέση μου. Έπειτα από λίγο καιρό, αφού είχα βελτιώσει κατά πολύ τη φυσική μου κατάσταση, αποφάσισα να σπουδάσω το αντικείμενο, για να μπορέσω να διδάξω yoga. Πρώτα είδα τα αποτελέσματα πάνω μου και μετά ασχολήθηκα επαγγελματικά»

www.missbloom.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Σόφη Πασχάλη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551