Αναζήτηση
Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια; | iShow.gr
Ειδήσεις
Πως μας φάνηκε η πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια;
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014
19:05
Πρεμιέρα έκανε και η Αννίτα Πάνια σήμερα στον Alpha με την εκπομπή ¨Αννίτα.gr¨.

Η παρουσιάστρια ήταν αγχωμένη, διότι κάνει ένα νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα της. Αφήνει το trash, τα σκυλάδικα, αλλά και το ζωντανό κοινό στο πλατό. Το οποίο πλατό είναι ανανεωμένο και πολύ ωραίο.

Η συνέντευξη με τον Μητροπολίτη Θεσαλονίκης Άνθιμο είχε ενδιαφέρον και η Αννίτα προσπάθησε να κάνει ανθρώπινες και φυσιολογικές ερωτήσεις. Δεν θέλησε να το παίξει διαβασμένη και ρώτησε πράγματα που θα ρωτούσε και ο απλός ο κόσμος. Το λάθος της παρουσιάστριας ήταν που δεν έδωσε βάση στο θέμα με τους ομοφυλόφιλους και το άφησε να περάσει χωρίς να δώσει βαρύτητα.

Η συνέντευξη με το Σταύρο και το Θάνο πέρασαν και ένα κοινωνικό μήνυμα, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο θέμα της εποχής. Νέοι,οι οποίοι με διάφορες ουσίες προσπαθούν να χτίσουν ένα πολύ γυμνασμένο σώμα.

Στα αρνητικά της εκπομπής το πάνελ, το οποίο μεταξύ του δεν κάνει διάλογο. Κάθε δημοσιογράφους έχει στόχο να αναφέρει το δικό του θέμα, χωρίς να γίνεται μία ανταλλαγή απόψεων κάνοντας την όλη συζήτηση βαρετή.

Εν κατακλείδι η Αννίτα προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά οι κλασσικές φράσεις της και το ενοχλητικό ξύσιμο στα μαλλιά ακυρώνει το αποτέλεσμα.


Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Αννίτα Πάνια
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551