Αναζήτηση
Ποια Κοντοβά; Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα που έχει κλέψει την καρδιά του Μπουρδούμη | iShow.gr
Ειδήσεις
Ποια Κοντοβά; Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα που έχει κλέψει την καρδιά του Μπουρδούμη
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016
10:31

Μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά χαμογελά ξανά. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη που όπως φαίνεται βρήκε αλλού παρηγοριά.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News, η γνωστή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου -που μέχρι πρόσφατα παρακολουθούσαμε για τη διεθνή επικαιρότητα μέσα από τα δελτία ειδήσεων του MEGA, αλλά πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τον Alpha, τον έχει γοητεύσει.

Και ενώ κανείς δεν γνώριζε για το ειδύλλιό τους, οι δυο τους έφυγνα για τις πρώτες τους διακοπές μαζί στην Πάτμο όπου νόμιζαν ότι θα κρατήσουν κρυφό το γλυκό τους μυστικό. Ένα κινητό όμως ανθρώπου που τους γνώρισε ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά.

«Εκείνη την ώρα ο Αλέξανδρος κατάλαβε ότι κάποιος επειχειρούσε να τους απαθανατίσει και είχε σκοπό να κάνει φασαρία για να μην τον τραβήξει με τη νέα του αγαπημένη, όμως τελικά σκέφτηκε να χαλαρώσει και να μην επιτρέψει σε κανέναν να τους χαλάσει τις διακοπές», αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας. Τελικά η φωτογραφία διέρρευσε και αποκαλύφθηκε η σχέση τους.

14113991_1847172782183373_104574142_o


Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551