Αναζήτηση
Οργισμένος ο Ηλίας Ψινάκης απαντάει στα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν | iShow.gr
Ειδήσεις
Οργισμένος ο Ηλίας Ψινάκης απαντάει στα δημοσιεύματα που τον κατηγορούν
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
12:32

Δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας ανάγκασε τονΗλία Ψινάκηνα πάρει θέση και να το διαψεύσει δημόσια, καθώς τα όσα αναφέρει δεν ευσταθούν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

Στο πρωτοσέλιδο υπάρχει ο εξής τίτλος:«Έτρωγαν και έπιναν την ώρα που καιγόταν ο τόπος». Όπως ήταν φυσικό ο Δήμαρχος Μαραθώνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αναφέρει την αλήθεια. Έτσι, με μια εξοργισμένη ανάρτηση στοInstagramτόνισε τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Ο μόνος λόγος που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα είναι επειδή δεν αφορούν έμενα -που είναι πάγια τακτική μου να μην τα διαψεύδω-άλλα τον Δήμο μου. Γράφονται πολλές μπούρδες για το πού ήμουν όταν έκαιγε η φωτιά στην Ανατολική Αττική. Η αλήθεια είναι πως πράγματι βρισκόμουν στην Μύκονο με τον Υπουργό ΝαυτιλίαςΠ Κουρουμπλητον Αντιπρόεδρο της ΝΔ ΚοΑ Γεωργιάδητον Δήμαρχο ΜυκόνουΚ. Κούκαστα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας υπεροχής πρωτοβουλίας για safe water sports που είχε ο ΚοςΠασχαλακηςπατέρας του 10 χρόνουΜιχαηλπου έχασε την ζωή του πριν 3 χρονιά στην Μύκονο, με προσωπικό ενδιαφέρον να γίνει σε όλους τους Δήμους της Αμφικτυονιας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων για να μην χαθούν και άλλες αθώες ζωές. Το βράδυ έφυγα από το νησί με το σκάφος στο οποίο ήμουν φιλοξενούμενος και πήγαμε σε ένα ξερονήσι κοντά στα Κουφονήσια. Μέχρι εκείνη την στιγμή η φωτιά ήταν μακρυά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον δήμο Μαραθώνα», έγραψε.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

Πηγή: www.markostv.gr
Σχετικά πρόσωπα
Ηλίας Ψινάκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551