Αναζήτηση
Όλα για τη ζωή μας Vita: Οι επιπτώσεις του χωρισμού στη ζωή μας | iShow.gr
Ειδήσεις
Όλα για τη ζωή μας Vita: Οι επιπτώσεις του χωρισμού στη ζωή μας
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
12:26

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 και 31 Μαρτίου, εξετάζει τις επιπτώσεις του χωρισμού στη ζωή μας και τις παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς, ένα πολύ σοβαρό και συχνό πρόβλημα.

Το Σάββατο, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ασχολείται με τον χωρισμό. Για ποιους λόγους οδηγούνται οι άνθρωποι στο τέλος μίας σχέσης; Με ποιον τρόπο μπορούμε να βιώσουμε αυτόν τον «μικρό θάνατο» ώστε να μην επηρεάζει αρνητικά τη ζωή μας; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μιλά για τους δικούς της χωρισμούς και όσα -σωστά και λάθη- έχει κάνει στην προσπάθειά της να τους διαχειριστεί.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για τα νοσήματα που προκαλούνται από την κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών και μαθαίνουμε πρακτικούς τρόπους, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε την υγρασία στο σπίτι.

Την Κυριακή στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε τις παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς, τη δεύτερη συχνότερη καρδιακή πάθηση μετά τη στεφανιαία νόσο. Παρότι σήμερα οι βαλβιδοπάθειες αντιμετωπίζονται πιο εύκολα από ό,τι παλαιότερα, εξακολουθούν να ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους δεν γνωρίζουν καν ότι πάσχουν. Ειδικοί αναλύουν όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το πολύ σοβαρό αυτό πρόβλημα υγείας. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη η Νόνη Δούνια, η οποία περιγράφει την εμπειρία της, μετά τη διάγνωση πρόπτωσης μιτροειδούς βαλβίδας που εμφάνισε στην εφηβική της ηλικία.

Επίσης, εξετάζουμε δύο ακόμη ενδιαφέροντα θέματα, τις ρομαντικές αντιλήψεις και πώς αυτές επηρεάζουν -τις περισσότερες φορές αρνητικά- μία σχέση και πώς οι οθόνες που χρησιμοποιούμε καθημερινά γερνούν την επιδερμίδα του προσώπου μας.





Σχετικά πρόσωπα
Μιχάλης Κεφαλογιάννης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551