Αναζήτηση
Οι εξελίξεις στην υγεία της Νανάς Καραγιάννη | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι εξελίξεις στην υγεία της Νανάς Καραγιάννη
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016
18:29
Η Νανά Καραγιάννη, είναι ένα κορίτσι που τα τελευταία χρόνια, παλεύει με τον εφιάλτη της νευρικής ανορεξίας. Την Παρασκευή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς στην Αθήνα και το Σάββατο μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγία Όλγα.

Τα νέα για την υγεία της αλλάζουν συνεχώς και ο διευθυντής της κλινικής στην οποία νοσηλεύεται Μιχάλης Κούρτης, μιλώντας στην Espresso, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην υγεία της δημοσιογράφου.

«Η καρδιά της Νανάς Καραγιάννη λειτουργεί πολύ καλά πλέον. Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει επιδεινωθεί και αυτό είναι θετικό. Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική, ωστόσο οι διαδικασίες αποσωλήνωσης της ξεκίνησαν», ενώ, ξεκαθαρίζει ότι η Νανά αναπνέει κανονικά αν και είναι υποβοηθούμενη από τα μηχανήματα.

Επίσης ο γιατρός βάζει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να ζυγίζει 29 κιλά. Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δεν είναι αλήθεια και επίσης θα ήθελα να διαψεύσω πως πάσχει από πολυοργανική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της είναι πραγματικά σοβαρή και είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η θεραπευτική αγωγή της συνεχίζεται και από όλα τα όργανα που έχουν πρόβλημα μας δίνει ελπίδες το ότι η καρδιά της λειτουργεί καλά. Σκοπός μας, λοιπόν, τώρα είναι να αποσωληνωθεί και να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της».

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νανά Καραγιάννη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551