Αναζήτηση
Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν σε Κέρκυρα και Κυανή Ακτή | iShow.gr
Ειδήσεις
Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν σε Κέρκυρα και Κυανή Ακτή
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
16:59


To ταξιδιωτικό ρεπορτάζ ξεκινάει στις 17:45 με το ομηρικό νησί των Φαιάκων, την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα! Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν μία καταπληκτική βόλτα το ξημέρωμα στην πόλη της Κέρκυρας και απολαμβάνουν χωρίς πολύ κόσμο εμβληματικά τοπόσημα όπως το Φαληράκι, το Λιστόν, τα Μουράγια, την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και το περίφημο μπαλκόνι της Ιουλιέτας! Ακόμα, ανακαλύπτουν και μας παρουσιάζουν κρυφές γωνιές και μυστικά που ξέρουν λίγοι, για καλό φαγητό και διασκέδαση στην Κέρκυρα.

Λίγο αργότερα στις 20:00 η ομάδα αποβιβάζεται στην Κυανή Ακτή και το ταξίδι ξεκινά από τη Νίκαια, την πρωτεύουσα της Κυανής Ακτής, όπου περπατούν στη διάσημη Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ και θαυμάζουν το ξεχωριστό Le Negresco, ένα ξενοδοχείο – έργο τέχνης. Στη συνέχεια, εξερευνούν την Παλιά Πόλη της Νίκαιας και χάνονται στα στενά της, τα οποία καταλήγουν σε γραφικές πλατείες με υπέροχα κτήρια όπως η Ροσέτι και η Γκαριμπάλντι. Κάνουν βόλτα στη Σαλέγια, στην αγορά λουλουδιών και τροφίμων και δοκιμάζουν την τοπική σόκα, μία πεντανόστιμη πίτα!

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται επίσης το Μοντόν, μία πολύχρωμη πόλη «στολίδι» για την Κυανή Ακτή, και το χωριό – οχυρό Εζ το οποίο προσφέρει θέα που κόβει την ανάσα.


Σχετικά πρόσωπα
Τάσος Δούσης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551