Αναζήτηση
O Kanye West θα γράψει φιλοσοφικό βιβλίο στο Twitter | iShow.gr
Ειδήσεις
O Kanye West θα γράψει φιλοσοφικό βιβλίο στο Twitter
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
20:31

Το βιβλίο θα γραφτείσεreal time μέσα από posts στην γνωστή κοινωνική πλατφόρμα.

Είναι αυτό άλλη μια ιδιοφυής ιδέα την οποία δεν μπορούμε να συλλάβουμε ακόμη ή απλά μια τρέλα; Η ιστορία θα δείξει. Προς το παρόν πάντως, η αλήθεια είναι ότι μας ακούγεται λίγο τρελό το γεγονός ότι ο Kanye West θέλει να γράψει φιλοσοφικό βιβλίο.

Ίσως ένας τέτοιος άνθρωπος με τόσες πολλές ιδέες και απόψεις για τη ζωή, να είναι κατάλληλος για να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα ο τρόπος που επιλέγει να το «γράψει», είναι… αντισυμβατικός!

Το βιβλίο, που θα έχει τον τίτλο “Break the Simulation”, δήλωσε ο West ότι θα το γράψει σε real time και θα το «δημοσιεύει» μέσω του Twitter.

«Κανένας εκδότης ή δημοσιοσχετίστας δε θα μου πει τι να γράφω που ή πόσες σελίδες να γράψω», έγραψε ο Kanye στο Twitter. «Αυτή δεν είναι μια ευκαιρία για να βγάλω λεφτά, αλλά μια έμφυτη ανάγκη για να εκφραστώ».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν καθόμαστε τα πρωινά, μας έρχονται τόσες πολλές ιδέες και τόσα πολλά πράγματα που θέλουμε να εκφράσουμε. Όταν διαβάζω αυτό το tweet στον εαυτό μου, δεν μου άρεσε πόσο πολύ χρησιμοποίησα την λέξει «εγώ» και την άλλαξα στο «εμείς».

Ο West έχει ήδη μοιραστεί αρκετές «σελίδες»/σκέψεις από το… βιβλίο του.

Δες παρακάτω μερικές.


Πηγή: www.allyou.com
Σχετικά πρόσωπα
Κάνιε Γουέστ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551