Αναζήτηση
Ο Ανδρέας θυμίζει ήρωα βγαλμένο από ταινία, όπως και το αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Ανδρέας θυμίζει ήρωα βγαλμένο από ταινία, όπως και το αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024
12:54

Ο μουσικός και δάσκαλος Τάκης έρχεται στο Cash Or Trash για να δοκιμάσει την τύχη του με ένα πολυταξιδεμένο μουσικό όργανο, ένα από τα πολλά της μεγάλης συλλογής του. Αν και αφήνει το δωμάτιο εκτίμησης αρκετά απογοητευμένος, αλλά με πολύ καλή διάθεση, στο δωμάτιο των αγοραστών όλα αλλάζουν και μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει από τον Ρίτσαρντ Κοσκινά.

Ο Ανδρέας θυμίζει ήρωα βγαλμένο από ταινία, όπως άλλωστε και το αντικείμενο που φέρνει στο Cash or Trash και αποτελεί ιστορική αναφορά στο ιππικό του Ελληνικού Στρατού του 1868. Λάτρης της αναβίωσης και των ιστορικών αναπαραστάσεων, ο καθηγητής φυσικής αγωγής, αλλά και πρώην αθλητής του τρίαθλου, «μαγεύει» τους αγοραστές με το ιδιαίτερο αντικείμενό του.

Ο Νιόνιος από τη Ζάκυνθο νιώθει ιδιαίτερη χαρά που βρίσκεται στο Cash Or Trash, μιας και του δίνεται η πολυπόθητη ευκαιρία να απαγγείλει ένα σατιρικό ποίημα στη Δέσποινα Μοιραράκη. Μεταξύ έξυπνης ατάκας και αρκετού χιούμορ, ο Νιόνιος βρίσκει την εκπομπή έξυπνη και άκρως ευρηματική και φυσικά κατάλληλη για να παρουσιάσει το αντικείμενό του.






Σχετικά πρόσωπα
Γεώργιος Καράμπελλας
Αθηνά Στυλιανίδου
Άντα Πανά
Γιώργος Τσαγκαράκης
Γιώργος Ευφραιμίδης
Θάνος Μαρίνης
Φοίβος Στρουγγάρης
Δημήτρης Δεμερτζής
Ελομίδα Βισβίκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551