Αναζήτηση
Νικόλαος - Μπλάτνικ: Η κρυφή ζωή σε διαφορετικά σπίτια, τα "τρίτα" πρόσωπα και το προγαμιαίο συμβόλαιο | iShow.gr
Ειδήσεις
Νικόλαος - Μπλάτνικ: Η κρυφή ζωή σε διαφορετικά σπίτια, τα "τρίτα" πρόσωπα και το προγαμιαίο συμβόλαιο
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
10:01

Οι φήμες ότι ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ περνούσε κρίση επιβεβαιώθηκαν με την είδηση του χωρισμού τους. Αν και οι δυο τους κυκλοφορούσαν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι, είχαν χωρίσει εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, όπως αποδείχτηκε.

Μάλιστα οι δυο τους έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους εδώ και αρκετό καιρό. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε διάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο, παρ’ όλα αυτά, κρατούσαν κρυφή τη ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δίνει κάποιος από τους δύο το παραμικρό δικαίωμα για σχόλια.

Αυτή την περίοδο ο Νικόλαος συνεχίζει να μένει στο σπίτι όπου έμεναν μαζί στο Καστρί, ενώ η Τατιάνα εδώ και κάποιους μήνες έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι όπου την βλέπουμε να κυκλοφορεί με τα πόδια πολύ συχνά.

Η ίδια δεν συνόδευσε τον Νικόλαο και την Άννα Μαρία σε πρόσφατη επίσημη εμφάνισή τους στην Αθήνα, και αυτό κίνησε υποψίες. Ωστόσο, επειδή η Μπλάτνικ ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό, δικαιολογήθηκε η απουσία της.

Σενάρια χωρισμού του ζεύγους είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός και δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, όπως αναφέρεται, και έχουν κάνει σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Απογευματινή" υπήρξε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικόλαου και "πρόκειται για γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές.

Αλλά και η Μπλάτνικ φέρεται να είχε δεσμό με επιχειρηματία που είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση δεν προχώρησε.

Την ίδια ώρα, οι δυο τους είχαν ξεγελάσει τους πάντες και κυκλοφορούσαν σαν κανονικό ζευγάρι, μάλιστα στην τελευταία τους εμφάνιση στο μνημόσυνο του τέως στο Γουίνδσορ έφτασαν αγκαζέ.

Ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και εξήγησε τι προβλέπει ο νόμος στην Ελλάδα για το μοίρασμα της περιουσίας του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ μετά το τέλος του γάμου τους.

"Κατά τον ελληνικό νόμο, αρμόδια για την έκδοση του διαζυγίου είναι τα δικαστήρια της τελευταίας κατοικίας των συζύγων. Νομίζω ότι για το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η Ελλάδα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Δηλαδή, μπορεί είτε να βγουν περισσότερα χρήματα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα" σημείωσε αρχικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

"Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη στιγμή του γάμου και μετά, δηλαδή εάν η σύζυγος, εν προκειμένω, συνέβαλε στην αύξηση της περιουσίας του συζύγου της και με ποιον τρόπο. Βγαίνουν αποφάσεις δικαστικές που λένε ότι επειδή ανέθρεψε τα παιδιά, ή επειδή τον στήριξε ηθικά ή επαγγελματικά, ή ήταν αφανώς στις επιχειρήσεις του, έχει συμμετοχή μεγαλύτερη ή μικρότερη από το κανονικό. Αυτό ζητάνε συνήθως στις αγωγές, αλλά το 1/3 το δίνει ο νόμος. Τα αποκτήματα κρίνονται από τον τόπο κατοικίας του εναγόμενου. Αν, δηλαδή, γίνει αγωγή της συζύγου κατά του συζύγου, τότε κρίνονται με βάση το ποια είναι η κατοικία του συζύγου, είναι αρμόδια τα αντίστοιχα δικαστήρια. Το προγαμιαίο συμβόλαιο, αν υπήρξε στο εν λόγω ζευγάρι, δεν ισχύει στην Ελλάδα, αλλά στην Αμερική", πρόσθεσε ο ίδιος.

Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κρυφή ζωή σε διαφορετικά σπίτια, τα "τρίτα" πρόσωπα και το προγαμιαίο συμβόλαιο
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013

Tatiana Blatnik

Άννα Μαρία

ROYALS
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζεύγους πριν το διαζύγιο τον Φεβρουάριο του 2024

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Τατιάνα Μπλάτνικ
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551