Αναζήτηση
Με εξώδικο έδιωξαν τον Νίκο Κωνστάντη απο τον ALPHA και την εκπομπή της Σπυροπούλου. | iShow.gr
Ειδήσεις
Με εξώδικο έδιωξαν τον Νίκο Κωνστάντη απο τον ALPHA και την εκπομπή της Σπυροπούλου.
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015
23:35
Άλλος ένας συνεργάτης είδε την πόρτα από το «Σπιτάκι ...
Στις 31 Μαρτίου ανακοινώθηκε επίσημα στον τον Νίκο Κωνστάντηη πρόωρη λήξη της σύμβασής του με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Η απόλυση έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.

Ο ίδιος, εκτιμά ότι όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκαν τυχαία σε εστιατόριο της Βουκουρεστίου και ο ίδιος δεν πήγε στο τραπέζι της Σπυροπουλου για να την χαιρετήσει. Την επόμενη ημέρα, λοιπόν, δεν τον έβγαλαν στον αέρα της εκπομπής ενώ το ίδιο ακριβώς σκηνικό συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες με τον διακοσμητή στον πάγο και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να αναφέρει δημόσια ότι δεν της αρέσουν τα θέματά του.

Όπως μας ανέφερε οΝίκος Κωνστάντης, ενημερώθηκε με εξώδικο ότι το κανάλι κατήγγειλε την σύμβασή που είχε ενώ έχει γραμμένα επεισόδια και για τον Απρίλιο.Ο διακοσμητής μάλιστα όπως μας ανέφερε το έχει δώσει στον δικηγόρο τους καθώς πέρα απο την απόλυση του,δεν θέλουν να τον αποζημιώσουν... Αν και μίλησε με την παραγωγή αυτή δεν ήξερε τίποτα απολύτως.

Φαίνεται πως οι παραιτήσεις/απολύσεις/αποχωρήσεις συνεχίζονται στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» παρότι η σεζόν τελειώνει και όλα έδειχναν ότι η κατάσταση είχε παγιωθεί.

Πάντως ο Νίκος Κωνστάντης θα είναι καλεσμένος στο Mega με μια την Μεγάλη Τρίτη όπου και θα μιλήσει για το συμβάν...

Πηγή: www.tvnea.com
Σχετικά πρόσωπα
Νίκος Κωνστάντης
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551