Αναζήτηση
Leon Segka και Mikele @ Maze Open Air Club | iShow.gr
Ειδήσεις
Leon Segka και Mikele @ Maze Open Air Club
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
21:05


Την Παρασκευή 1 Αυγούστου, το MAZE Open Air Club παρουσιάζει το θρυλικό δίδυμο των Leon Segka και Mikele σε μια σπουδαία και ιδιαίτερη επιστροφή, των πιο φημισμένων parties, που μεσουράνησαν στα αθηναϊκά stages τη δεκαετία του ’90, γνωστά σε όλους με τον ιστορικό τίτλο Dazzle. Η αίγλη του παρελθόντος αναδύεται ως διάλειμμα στην εν εξελίξει περιπέτεια του συνεχώς μεταβαλλόμενου ηλεκτρονικού ήχου. Τo party που καθιέρωσε τον όρο “mobile clubbing” επιστρέφει σε ένα ιστορικό event, ξανασμίγοντας τους διακεκριμένους Djs.

Γνωρίστηκαν το 1994 ως εργαζόμενοι στο φημισμένο δισκάδικο, Discobole. Έκτοτε, δημιούργησαν μία σταθερή συνεργασία χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο “Dazzle”. Απέκτησαν αμέτρητους θαυμαστές, ενώ ξεκίνησαν να απασχολούν το μουσικό Τύπο σταθερά και με συνέπεια. Το στυλ τους ξέφευγε από το δίπολο house-trance που μονοπωλούσε εκείνη την εποχή, διοργανώνοντας parties σε ασυνήθιστους χώρους αλλά και σε πασίγνωστα clubs όπως King Size, U-matic, +Soda.

Ο Leon Segka δε χρειάζεται συστάσεις. Έχει απασχολήσει τα ελληνικά, αλλά και τα ευρωπαϊκά dancefloors τα τελευταία 20 χρόνια, όντας δυναμικά παρών ακόμα και σήμερα. Εκπληκτικών δυνατοτήτων Dj και παραγωγός με ανοιχτό μυαλό, εναλλακτικές ιδέες και ευρεία γκάμα στον ήχο του. Η δισκογραφική του εταιρεία, Νtrop recordings, αλλά και το project του, ονόματι Joalz, χαίρουν εκτίμησης. Οι παραγωγές του έχουν κυκλοφορήσει σε πασίγνωστες εταιρείες όπως Fabric, Crosstown Rebels, Gigolo, Rhythmetic και Dsofa. Έχει συνθέσει μουσική για ταινίες και έχεει κάνει remixes στους Sillyboy, Mary & The Boy, Mikael Delta, Lemos, SavasYsatis, Djulz, Adaptor, Scorpio κ.α.

Ο Mikele είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Djs με πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα κορυφαία dance stages της χώρας. Το βιογραφικό του ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Avatone Records βαραίνει μια πορεία 20 ετών, χαρακτηρίζοντας με τις μουσικές του επιλογές τη γενιά της εγχώριας underground σκηνής. Η πρώτη του επαφή με τα decks, το mixing και τον experimental ήχο έγινε το 1981. Παίζοντας στα πιο γνωστά clubs της Ελλάδας και του εξωτερικού, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι John Digweed, George Morel, Eric Morillo, Mark Spoon, Daniel Kleinm, Timo Maas και Carl Craig. Η παρουσία του παραμένει αισθητή ακόμα και σήμερα, διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία μοναδικά after parties στο σκοτεινό club με το μυστήριο ύφος, Skull.

Παρασκευή 1 Αυγούστου

Maze Open Air

Ορφέως 182, Βοτανικός

Entrance: Free

Doors Open: 24:00 | Doors Close: Personal Decision


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551