Αναζήτηση
Κουράστηκε ο Κωστής Μαραβέγιας από.. | iShow.gr
Ειδήσεις
Κουράστηκε ο Κωστής Μαραβέγιας από..
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015
18:00


Ο Κωστής Μαραβέγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αναφέρθηκε στους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Όταν είσαι καλλιτέχνης έχει κόστος να λες τις απόψεις σου - μπορεί να χάσεις κόσμο, να χάσεις θαυμαστές. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να τοποθετούμαι μέσα από τη δουλειά μου, τη μουσική και τον στίχο μου. Σπανίως έχω εκφρασθεί δημοσίως και το κάνω μόνον όταν πιστεύω ότι υπάρχει ανάγκη να διαφοροποιηθώ, όταν νιώθω ότι μια φωνή που με εκφράζει είναι απούσα. Και στα επτά-οκτώ χρόνια το έχω κάνει τρεις φορές και δεν το μετανιώνω καθόλου»

Πόλωση

«Κάθε εποχή έχει τις δυσκολίες που τις αναλογούν. Σήμερα επικρατεί ένα κλίμα πόλωσης και ακραίας τοποθέτησης από όλους για όλα, και αυτό υποστηρίζεται και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι' αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Αλλά δεν πρέπει να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, ειδικά όταν πιστεύουμε ότι μια τοποθέτηση είναι νηφάλια, δεν θίγει κάποιους και εμπνέει έναν ενωτικό χαρακτήρα. Εχω κουραστεί με τον διχαστικό λόγο και το διχαστικό πνεύμα. Αν ως λαός και ως κοινωνία μετουσιώσουμε αυτό το διχαστικό πνεύμα, το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι πόλεμος».

Αντίδραση

«Σε στιγμές απόλυτης λήθης και απόλυτης πλαστής ευημερίας με ενδιαφέρει να ξύνω πληγές. Οπως έκανα με το Welcome to Greece... Μετά τα Δεκεμβριανά μίλησα τραγουδιστά και πολύ καυστικά. Σε στιγμές τόσο έντονες και πόλωσης με ενδιαφέρει να απευθύνω έναν ενωτικό λόγο και ένα ενωτικό κάλεσμα μέσα από συναυλίες και στίχους. Αυτό είναι το ζητούμενο για εμένα ως καλλιτέχνη - και όχι να περιγράφω την πραγματικότητα. Ενισχύοντας αυτό που ζούμε ενισχύουμε τον διχασμό».


Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Κωστής Μαραβέγιας
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551