Αναζήτηση
Κατερίνα Στανίση: «Στη Γερμανία περπατούσα στα χιόνια για να βρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένεια μου» | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατερίνα Στανίση: «Στη Γερμανία περπατούσα στα χιόνια για να βρω κάρβουνα να ζεστάνω την οικογένεια μου»
Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
12:02

Η Κατερίνα Στανίση μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

«Δεν θα το αποφύγω ποτέ γιατί αυτή είναι η ζωή μου. Ήμουν μικρό κοριτσάκι, γύρω στα 7-8 χρονών μεγάλωσα εκεί, ξεκίνησα το τραγούδι στα 16 μου, μου άρεσε από μικρή αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια, είχα μεράκι. Δεν γεννήθηκα με το μικρόφωνο στο χέρι, δύσκολοι καιροί. Δύσκολα χρόνια οικονομικά, πήγαμε, ήρθαμε, ξαναπήγαμε στη Γερμανία, τα βρίσκαμε σκούρα. Δουλεύω από παιδί, από τα 12 μου, όχι σαν τραγουδίστρια. Πριν το τραγούδι έκανα πολλές δουλειές, σε παραγωγές, σε σκληρές δουλειές για ένα κορίτσι, έφερνα μεροκάματο στο σπίτι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Μία φορά το έχω πει. Είχε πολύ χιόνι. Ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος, είχε τρομερό κρύο, δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει “Εγώ να στα δώσω, πώς θα τα πας παιδί μου;”. Μου έδωσε να φάω, εγώ ήθελα να τα πάρω σπίτι στην οικογένειά μου. “Φάε, θα σου δώσω κι άλλα” είπε. Με βοήθησε ένας Γερμανός πιο κάτω και έτσι τα πήγα σπίτι».

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Κατερίνα Στανίση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551