Αναζήτηση
Κατάξανθη, χαμογελαστή και ίδια ο πατέρας της η Μαρίνα Παντζοπούλου | iShow.gr
Ειδήσεις
Κατάξανθη, χαμογελαστή και ίδια ο πατέρας της η Μαρίνα Παντζοπούλου
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
12:28

Μια πολύ σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την Ελένη Μενεγάκη αφού σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια γέννησε την μικρότερη κόρη της.

Η χαριτωμένη και κατάξανθη Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια και η μαμά της ευχήθηκε με υπέροχα λόγια και δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Με αφορμή τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με την μικρή της κόρη, και άλλη μία με την Μαρίνα να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο και έγραψε στη λεζάντα:

"Το μικρό κορίτσι μου, το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου!"

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την Μενεγάκη μαζί με την κόρη της σε ένα στιγμιότυπο από το καλοκαίρι.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε μια καλοκαιρινή φωτογραφία της μικρής Μαρίνας όπου βλέπουμε πως είναι ένα πανέμορφο και χαμογελαστό κορίτσι με μακριά ξανθά μαλλιά.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η Μαρίνα μοιάζει πολύ στον πατέρα της.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει μεγάλη αδυναμία στα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Η ίδια φροντίζει να τα εκθέτει όσο λιγότερο μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο, πάντα στα γενέθλια και τις γιορτές τους φροντίζει να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

Κατάξανθη, χαμογελαστή και ίδια ο πατέρας της: Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια και η Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες της

Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου

Μαρίνα Παντζοπούλου

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

μενεγακη

Πηγή: TheTOC.gr

Σχετικά πρόσωπα
Μάκης (Ματέο) Παντζόπουλος
Ελένη Μενεγάκη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551